"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 10. marraskuuta 2012

Lauantain laatuaikaa

Viikon viimeinen työpäivä takana!
Itseasiassa se oli sitä jo yhdeltä.
Aamulla vedin Totalbodyn ja pumpin. Minä niin tykkään tuosta setistä. Meillä oli kivaa, hikistä ja hauskaa! Mulla on tällä viikolla ollut sellainen koominen avautumisviikko ja tullut ehkä vieläkin enemmän naurettua omalla kustannuksella. Kiva saada porukka nauramaan, vaikka kovaa samalla treenataakin. Ihana huomata, että ne hymyt pysyy vielä treenin jälkeenkin. Tykkään! :)

 Tuntien jälkeen tapasin vielä PT- asiakkaani ja sekin oli niin mukavaa.
Mun työ on sellaista, että välillä on näitä päiviä, kun se ei tunnu yhtään työltä, vaan mahtavalta tavalta viettää aikaa. Olen kyllä ehdottoman etuoikeutettu, etenkin kun saan tehdä töitä niin mahtavissa paikoissa, mahtavien työkavereiden kanssa ja vetää tunteja ihanille asiakkaille! Nämä on niitä asioita, mitkä auttaa jaksamaan myös niiden vaikeimpien päivien yli, sillä kuten ehkä täältäkin olet lukenut, ei edes liikunta- ala ole pelkkää ruusuilla tanssia.

 Jokatapauksessa mieheni toi jälkikasvumme Lotan minulle töihin ennenkuin lähti töihin. Me lähdettiin saunomisen jälkeen kauppakeskus Willaan syömään ja shoppailemaan.


Aika haba ja hartia! :O
Stadiumista tarttui matkaan parit urheiluliivit, treenihousut ja pari toppia.




 Lisäksi kävimme Lotan toiveesta leikkipaikalla ja vielä siinä heppakarusellissa. Laitoin neidille yhden kierroksen eurolla, ennenkuin huomasin, että S- etukortilla saa yhden kierroksen/pvä ilmaiseksi. Aika kätevää, ihan loistava palvelu kyllä. Lotta pääsi vielä erään tytön seurassa hänen äitinsä tarjoamalle kierrokselle ja eräs vaimoaan odottava herrasmies laittoi tytöille vielä kierrokset. Neljännen kerran seuraan liittyi kolmas neitokainen. Voi elämän pieniä iloja! ♥ Miten ihana onkaan nähdä oman lapsensa (toki muidenkin) silmät säihkyen onnellisena pienistäkin asioista. Itsellä melkein itku pääsi, kun huomasi, kuinka mielissään tyttö oli ei pelkästään karusellista, vaan meidän yhteisestä laatuajasta! Parasta se kyllä onkin maailmassa!♥♥♥

Kauppareissulla ostettiin isänpäivälahjat ja kakkuainekset sekä neidille pari barbie- elokuvaa. Yksi katsottiin yhdessä sohvan nurkkaan käpertyneenä herkkupäivän herkuista samalla nauttien.
Oikein todellinen tyttöjen ilta siis meillä takana! ♥

Tänään on ollut hyvä päivä ja tänään olen äärettömän kiitollinen kaikesta siitä, mitä olen elämässäni saanut ja saavuttanut. Suurin lahja on kyllä ehdottomasti tuo melkein neljä- vuotias reipas sydänkäpynen! ♥♥♥


Uudet hiukset, kyllä totaalisen sekaisin. Tummia ja vaaleita raitoja, reilusti lähti pituutta pois

Lauantain motto olkoon vaikka:


"Se onnellinen, joka ei sure sitä, mitä häneltä puuttuu,
vaan iloitsee siitä, mitä hänellä on"
 
  Elämä on ehdottoman tässä ja nyt! Nauttikaa ihmiset, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti