"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 14. syyskuuta 2012

Perjantai ja viikon viimeinen työpäivä

Kolottaa ja ääntä ei lähde.
Syksyn tulo näkyy ja tuntuu kropassa: ohjauksia (tosin osa minulle keveitä) on ollut taas tavallista enemmän ja en oo vielä oppinut himmailemaan (esim vesijumpat pystyisi vetämään itse kevyemminkin ja piiskata vaan muita).
Lisäksi on tullut ohjattua liian monta tuntia ilman mikrofonia ja kurkku on sen oloinen.
Nämä ovat niitä asioita, mihin ei muista alkuun kiinnittää huomiota, vaan ne pitää taas oppia kantapään kautta. Ilman mikrofonia pitää osata näyttää asioita vielä suuremmin ja sanalliseen ohjaamiseen löytää vain ne ydinasiat!
Jokatapauksessa, kivaa kun kaikki syksyn ryhmät on startattu ja molemminpuolinen jännitys saatu laukaistua. Mulla itselläni syksy toi tullessaan useita uusia ryhmiä, ja sen myötä moni liikkujakin sai uuden ohjaajan koko kaudeksi. Yksi rouva totesi minulle taannoin:" Jännityksellä odotimme, minkälainen ohjaaja meille tulee, mutta olet kyllä oikein sympaattinen!" Ryhmäliikunnan asiakkaana voit olla menemättä sen ohjaajan tunnille, josta et pidä, mutta opistoryhmissä tilanne on vähän toinen. Lisäksi ne ovat monelle osallistujalleen viikon kohokohtia, joten on ihan ymmärrettävää, että jännitetään tulevaa ohjaajaa. Onneksi kaikki on sujunut hyvin ja tuskin olen onnistunut vielä ketään pelottamaan pois. :)

Tänään olisi viikon melkein viimeinen työpäivä. Sunnuntaina käyn ohjaamassa  tunnin joogaa, mutta sitä ei työpäiväksi voi laskea!
Tänään ohjaan:
  • Bodycombat 30min
  • Kiertoharjoittelu 30min
  • RVP 1h
  • Bootcamp 1h
  • Spin- kahvakuula 1h
Illan päättää tapaaminen PT- asiakkaan kanssa.
Mukava päivä on varmasti tulossa ja jaksaa jaksaa! ;D

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti