"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 1. tammikuuta 2013

2013 on täällä!!!!

 Vuoden eka päivä!


Niin se vain jäi maailmanloppu tulematta ja täällä ollaan vieläkin. Hyvä näin! En soisi tämän vielä piiiiiitkään aikaan loppuvan. Välillä tosin kun maailman menoa katselee, niin kauhulla miettii, että mihin tässä ollaan menossa....

Uusi vuosi on yleensä lupausten tekemisten aikaa.
Itse asetan realistisia tavoitteita myös tälle vuotta. Viime vuonna onnistuin ne melko hyvin toteuttamaan, joten tästä on hyvä jatkaa.
Vuodeksi 2013 asetan seuraavia tavoitteita:

1. Perhe- elämä
Lomia, lomia ihania lomia...
Tämä ei ole vahingossa listalla ykkösenä, sillä sen paikka on siellä aivan ehdottomasti. Olen viime vuosina opiskellut paljon ja tehnyt myös paljon (välillä liikaa) töitä. Olen ollut paljon poissa kotoa ja kotonakin lähinnä hoidellut työasioita. Tänä vuonna työtaakkaa ja harrastuksia vähennetään siten, että aikaa on enemmän niille, jotka minua eniten tarvitsevat (ja kaipaavat) eli omalle rakkaalle perheelleni. ♥♥♥
Haluan viettää enemmän aikaa koko perheellä sekä käydä säännöllisesti treffeillä myös mieheni kanssa kahden kesken.
Olennaisena osana näihin suunnitelmiin kuuluu myös lomamatkat:
parin viikon kuluttua lähdemme miehen kanssa kahdestaan Milanoon ja syksyksi on suunnitteilla koko perheen lomaviikko johonkin lämpimään paikkaan. Suurin lupaus/tavoite on, että nuo lomat ovat vain murto- osa perheen yhteisestä laatuajasta. 

2. Työt ja opiskelu
Jos itseopiskelisi vaihteeksi ja keskittyisi nauttimaan aiempien opintojen hedelmistä
Haluan, että tämä vuosi tuo tullessaan balanssin työelämääni. Nyt kun keskitän energiani yhteen paikkaan (paitsi PT- hommat + satunnaiset keikat muualla) saan varmasti paljon enemmän aikaiseksi kaikella saralla. Opiskelujen suhteen tavoitteena on olla opiskelematta liikaa! :) Tottakai tietoja pitää päivittää, mutta nyt mietin kyllä tarkkaan mihin lähteä mukaan ja mihin ei. Jooga/pilates on alue, missä haluaisin kehittyä vielä lisää. Juuri tämän tyyppisiä ohjauksia on noin puolet minun viikko- ohjelmestani.

3. Harrastukset ja painonhallinta
Lihakset paremmin esiin
Jalkapalloon en meinaa enään kuluttaa niin paljon aikaa ja energiaa kuin ennen. Pelaan varmaankin harrastesarjaa ensi kesänä. Haluan jalkapallosta vain sen antavan puolen (ihana pelata hyvässä porukassa lajista ja yhteisestä tekemisestä nauttien), en halua enään (toistaiseksi) itseäni laittaa likoon asian suhteen. Eli periaatteessa pelit käyn kauden aikana pelaamassa, thats it.
Vähemmän futista, mutta enemmän vähemmästä nauttien
Liikunnassa muuten ajattelin aloittaa tavoitteellisen treenauksen. Haluan saada lihakseni paremmin esiin, joten salitreenaus, ja SÄÄNNÖLLINEN sellainen alkaa ÄN YY TEE NYT!!!!!! Tai siis tällä viikolla!
Lisää lihasta ja kokonaisvaltaista kunnon kohotusta
Hyviä proteiinin lähteitä vaikkapa terveelisestiä pirtelöstä
Olen myöskin haaveillut jo pitkään juoksevani puolimaratoonin. Voi olla, että kevään kynnyksellä innostun sellaiseen valmistautumaan, mutta en lupaa mitään vielä.
Ruokavalion/painonhallinnan tavoitteisiin kuuluu järkevän ja riittävän syömisen vakiinnuttaminen ja tätä kautta liiallisen herkuttelun lopetus. En aseta painotavoitteita, mutta mittanauhan kanssa otan kyllä mitat+ennen ja jälkeen kuvat. Saa nähdä kuinka naisen käy! :)

Järkevämpiä keinoja kasata lautanen
4. Blogi
Meinaan kirjoittaa taas koko vuoden suunnilleen samaa tahtia kuin tähänkin mennessä. Kirjoitan päiväkirjan omaisesti ja välillä tarinoin enemmänkin. Otan tosi mielelläni vastaan toiveitanne juttujen suhteen. Muutamat olenkin jo saanut tässä lähiaikoina, kiitos niistä! :)




Mitä tavoitteita sinä asetit vuodelle 2013? 
Mahtavaa ja menestyksekästä vuotta 2013 teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti