"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 5. tammikuuta 2013

Bodypump 84- kotitreeniä

Ja viikonlopun kuulumisia!
 




Meille muutti tällä viikolla uusi kuntoiluväline, nimittäin Fysiolinen- pump setti. Ihan huippua päästä myös kotona pumppailemaan, jos siltä tuntuu. Vielä puuttuu steppilauta, mikä sekin on tilauksessa kyllä. Ennestäänhän meillä on jo kuntosalillinen treenikamoja, tietää hyvää kun aikanaan laajennetaan kotia ja tehdään oma kuntosali.
Tänään illalla olisi aikomus treenata uusi Bodypump (84) ohjelma täällä kotona.
Vedin viime viikolla puolen tunnin version ja kävin kertaalleen asiakkaana tunnin tunnilla. Tiistaina olisi vuorossa oma ensimmäinen tunnin pump tällä ohjelmalla.

Ohjelma vaikuttaa helposti omaksuttavalta, mutta kuitenkin haastavalta. Tykkään tosi kovin, kun hauakkarit tehdään kiekoilla (tai käsipainoilla varmaan monessa paikassa). Hauiskäännössä kierto kuitenkin vahvistaa paljon monipuolisemmin lihasta kuin pelkkä hauiskääntö. Vielä kun tähän lisätään hallittu olkapään koukistus, saadaan paras mahdollinen lopputulos!Mutta jos ei nyt tässä kohtaa mennä liian syvällisiin liikeanalyyseihin! :)

Tänään aamu alkoi asiakkaana joogassa. Pyrkimyksenä on käydä myös muiden jooga- tunneilla ja laajentaa sitä kautta omaa näkemystäni ko lajista. Nyt etenkin se on tärkeää, koska olen suunnitellut/suunnittelemassa nykyiseen työpaikkaani omaa joogatuntia, mihin haluan mahdollisimman selkeän kaavan rakentaa. Itse helposti juuttuu samoihin kaavoihin ja niitä haluan nyt ehdottomasti laajentaa.


Tunnilta sain muutaman hyvän ajatuksen mukaan viemiseksi. Teki myös muutenkin hyvää rauhoittua hetkeksi ihan itsekseen, olo tunnin jälkeen oli taas mitä mainioin. Ensi viikosta alkaen tulen ohjaamaan vähintää 4h joogaa/harmonya viikossa, joten voinee sanoa kehon kiittävän! :)
Ensi viikolla astuu muutenkin kevään lukkari voimaan, mitä odotan innolla.
Mutta omista kevään kausisuunnitelmistani palaan toisella kertaa, varmaankin huomenna!

Ihanaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti