"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 21. marraskuuta 2011

Sisäpyöräilyjuttua

Olin tosiaan tänään IISEE:n Juhanin pitämässä sisäpyöräilykoulutuksessa Hyvinkäällä, Torikadun Liikuntakeskuksessa. Aiemmin olen käynyt FAF:illa Indoor Cycling- koulutuksen ja kouluttautunut myös IISEE:n toimesta aiemminkin, joten ihan keltanokka en asian suhteen ollut. Mutta jatkuva kouluttautuminen on tällä alalla ehdottoman tärkeää ja aina oppii uutta, kuten myös tänään.

Kuka muistaa kauhutarinoita siitä, kuinka sisäpyöräily/spinning- tunnit olivat taannoin täynnä "sirkushuveja" ja aivan käsittämättömän raakoja??? Aika moni joka kokeili sai lähes elinikäisiä kammoja ja niiden mielikuvien pois kitkeminen on haastavaa, toisinaan jopa mahdotonta. Mutta aina kannattaa yrittää.
Tässä IISEE:n sivuilta (www.iisee.fi) lainattu ajatus:

"Vihdoinkin sisäpyöräily on
hauskaa ja nautinnollista!

Hyppää satulaan ja nauti kivasta tunnelmasta sekä mukaansatempaavasta musiikista.
Tule toteamaan, että järkevä ja hyödyllinen harjoittelu on oikeasti kaikkea muuta kuin hampaat irvessä vääntämistä."

Juurikin näin. Jos siis et ole uskaltautunut spinnupyörän selkään sitten hullujen polkuvuosien, niin nyt kannattaa se tehdä. Aika moni kuntokeskus on jo onneksi tämän asian (=tarpeettoman rankkojen tuntien vähentäminen/poistaminen)  tiedostanut, joko IISEE:n avulla tai ilman. Mahtavan lajin kehitys on siis kulkemassa oikeaan suuntaan.

Tänään, kirpeänä pakkasaamuna kokoonnuimme Torikadun Liikuntakeskukseen valmiina saamaan uusia AHAA- elämyksiä. Meitä oli vastassa aina niin aurinkoinen henkilökunta ja kuuma aamukahvi (aah..).
Ensin oli vuorossa teoriaosuus, minkä jälkeen päästiin tositoimiin, eli spinning- tuntia polkemaan. Lounaan jälkeen päästiin vielä yhdessä koostamaan oma tuntimme ja siitä tulikin varsin "omaperäinen." Kivaa oli ja aika juoksi siivillä. Todella tärkeää ja motivoivaa tietoa tuli taas itselleni. Kuitenkin päivän parasta antia oli tutustua tuleviin työkavereihini, aivan huipuilta ja osaavilta vaikuttivat kaikki! Odotan innolla työuraani Hyvinkäällä! :)

Illalla kävin vielä Piloxing- tunnilla. Nyt meinaa tuntua kropassa viime päivien liikunnat, joten huomenna on ehdottomasti ansaittu lepopäivä tiedossa.

Kiva päivä ja kiva viikko takana. Tämän aforismin myötä toivotan kaikille hyvää yötä!

Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen
voi tehdä jotakin; ja jos jokainen tekee jotakin,
tulee kaikki tehdyksi.

2 kommenttia: