"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 25. marraskuuta 2011

Personal trainer- koulutus startattu

Tänään alkoi puolen vuoden tiivis aherrus, minkä päättää huhtikuun viimeisenä viikonloppuna PT- lisenssikoe näyttöineen. Kokonaisuudessaan PT- koulutusputken aloitin jo viime keväänä, mutta nyt mennään sitten oikeasti "pintaa syvemmälle!" Paljon opittavaa, paljon töitä, paljon uuttaa, varmasti myös harmaita hiuksia. Mutta ei epäillystäkään, etteikö se olisi sen arvoista! Motivaatio on sitä, että unelmien ylle vedetään työhaalarit, JUURI NÄIN!

Päivän alkuun saatiin Kuntosalivalmentajajakson koe ja näyttöarvosanat. Olin älyttömän tyytyväinen etenkin teoriakokeen tulokseen. Hyvä tulos luo entistä enemmän uskoa siihen, että oikeilla poluilla ollaan ja olen oikeasti sisäistänyt hyvin asioita. Tämän päivän anatomia roolileikkeineen on vielä sen verran puurona mielessä, joten en sen kummemmin ala sitä nyt purkamaan, vaan suuntaan laittamaan tavarat valmiiksi huomenna jatkuvaa koulutusta varten, hilpasen koiran kanssa lenkille ja sitten pikkuhiljaa unten maille.
Mietelauseen myötä ÖITÄ!:)


Sinä pystyt, jos ajattelet pystyväsi. Niin käy kuin ajattelet.

-Norman Vincent Peale-

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa koulutustpäivää! Vaikka aivot alkoivat olla ylibuukkauksen rajamailla toisena päivänä, oli tunnelma silti ihana ja mieli korkealla. Nähdään ensi kerralla! :)

    VastaaPoista
  2. Helppo yhtyä tähän. :) Ja kyllä ne asiat löytää omat lokeronsa pikkuhiljaa! Jees, ensi kerralla nähdään!

    VastaaPoista