"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 25. marraskuuta 2011

Uusien jumppaohjelmien suunnittelua ja yökukkumista


Olen tullut siihen tulokseen, että silloin kun inspiraatio iskee, on taottava, oli sitten mikä vuorokauden aika tahansa. 
Minun pitäisi olla jo kauneusunilla, mutta istunkin tietokoneella valkkaamassa musiikkeja uusiin ohjelmiini. Välillä otan askeleen takaviistoon ja testailen musiikin sopivuutta myös käytännössä. 
Suunnittelu ei ole aina helppoa, välillä ei vaan kertakaikkiaan meinaa tulla mitään ja saa väkisin vääntää. Mutta tänään sujuu kuin tanssi. Ja voin sanoa, että tulee aivan loistavia ohjelmia! Toivon (ja uskon), että asiakkaat ovat samaa mieltä, sillä enhän minä näitä itseäni varten tee. Mielestäni jos ohjaaja näkee ohjelman suunnittelun ja -opettelemisen eteen vaivaa, ei lopputulos voi ihan kauhea olla. Edellyttäen tietenkin, että ohjaaja on ammattitaitoinen. Oma kokemus on opettanut, että ne ohjelmat, joista oon itse eniten innoissani, saa myös eniten positiivista palautetta. 

Tänään oon valmistellut ohjelmat spinbody- tuntiin (tunnista puolet pyörän päällä, sitten n.4-5 biisiä lihaskuntoa ja venyttelyt) ja  55 minuutin mittaiseen RVP:hen eli Reisi- Vatsa- Pakaraan. Laitan muutaman kappaleen esimauksi alle, voitte koittaa arvata, mihin mitäkin kappaletta käytetään! :) Soitan musiikkia laidasta laitaan, ja kaikkea siltä väliltä. Koskaan et voi tietää, mikä seuraavaksi tulee!

Mutta nyt pitää lähteä pikkuhiljaa unten maille. Huomenna on luvassa Personal trainer- koulutusta, joten hyvä olisi olla skarppina ja hereillä siellä!
Tämän aforismin myötä hyvää yötä! 

Motivaatio on sitä, että unelmien ylle vedetään työhaalarit.
- Parker Robinson-

Psst. koska viimeksi kuulit... ???


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti