"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 26. tammikuuta 2015

Bodycombat 62- pakaroille kyytiä

Hellurei ja hellät tunteet!




Tai paremminkin hellät pakarat, kuten otsikossa jo ilmeni. Ajattelin antaa arvioni uudesta Bodycombat- ohjelmasta, kun nyt olen sitä about kuukauden verran vetänyt (ja joitain kokonaisiakin tunteja säännöllisen puolituntisen lisäksi).
Tämä ohjelma on pitkästä aikaa ensimmäinen säännöllinen bodycombat- ohjelmani ja sillä tulee olemaan varmasti iso merkitys minulle aina. Muita mieleen jääneitä lempiohjelmiani ovat ihan ensimmäinen bodycombattini ohjaajana eli 48 sekä ohjelma 52, missä tein paluun ohjausten pariin pitkän sairausloman ja polven kuntoutuksen jälkeen. Toki myös uusi tulemiseni ohjelmasta 56 alkaen on tärkeä. Mutta tästä eteenpäin on varmasti säännöllinen bodycombat- elämä, joten olkoon tämä vaikkapa uusi alku.

Ohjelma 62 on erittäin kova pakaroille ja jaloille. Tätä olen kuullut monien suusta. Ohjelma on melko simppeli ja se oli helppo omaksua. Ihmettelin kuinka nopeasti tämän opin. Luulen, että asiakkaat pitävät simppelistä ohjelmasta, sillä he saavat heti alussa paljon tehoja irti, vaikkeivat koreografiaa osaisikaan. Ihan poikki olen kokonaisen tunnin jälkeen ainakin, toivottavasti muutkin. ;D

Tässä vielä jokaisesta biisistä lyhyt arvioni:

1a. Someone Like You (Kris McTwain Radio Edit)– N-Finity
"Ylävartalon lämmittelyä tooodella tutun biisin tahtiin. Ihanan simppeli ylävartalolämppä, jossa on tarpeeksi aikaa käydä tekniikkaa kunnolla läpi."

1b. Home Alone (Invader! Remix Edit) – Vanilla Kiss

"Alavartalon lämmittely on kans tosi kiva. En oikeastaan osaa muuta sanoa. Perus kiva!:) "

2.  Famous Last Words – The Wrapper

"Ensimmäinen combat sisältää karatea ja kick- boxingia. Mukavan letkeä biisi ja tekeminen sopii siihen tosi hyvin. Helpot combot, mutta kuitenkin tehokkaat."

3. Give A Little Love – Al Storm & Euphony
"Eka power training on moneen muuhun kolmosbiisiin nähden mielestäni helppo. Mutta haittaakse? Hyvä biisi ja sopivan nyrkkeilypainotteinen. Ei mikään sykehuippu, mutta niitähän riittää myöhemmin.."


 4. Dark Horse (Hard Dance Alliance Mix) – Kerrie Scene
"Toinen combat sisältää karatea, kick- boxingia js taekwondoa. Ai hitto miten pakarat pääsee koville. 56 potku kataa takaa sen, että TUNTUU! Ihan hauska KATA tässä!"

5.   Crash – Al Storm

"Toinen power training on sykettä nostava ysäribiisi. Kuulemma tästä tulee mieleen aeroic- biisi, mutta onneksi oon itse päässyt sen yli! :D Syke nousee ja tekeminen on simppeliä. Hauska ja tehokas biisi!"

6. Y.A.L.A. – M.I.A

"Kolmannessa combatissa mennään tuttuun tyyliin capoeran tahtiin. Biisistä ei ole sen kummempaa mielipidettä kuin, että sopii tekemiseen. Pakarat ja reidet saa tässä jälleen kerran mielettömän treenin. Auts ja auts, mutta aaahhh. Tuloksia odotellessa! ;) "

7. Let The Beat Go (Single) – S3RL feat. Johnny

"Muay thai on taas aivan huippu. Tykkään biisistä tässä tekemisessä. Ihanaa, kun katutappelua on enemmän, porukka saa purkaa paineitaan mäiskimällä kuvitteellista vastustajaa maan rakoon saakka! ;) "

8. Power Of Love – Absolutely Elegant

"Viimeinen power training sisältää sopivassa suhteessa juoksuja ja nyrkkeilyä. Tässä biisissä(kään) ei ole vaikeaa koreografiaa, vaan nyt saa painaa ja ottaa kaikki tehot irti. Kivan letkeä biisi!"

9. 3 Kingz (Single) – Major G.A.U.G.E feat. Hunger & Qwote

"Lihaskunnossa treenataan tällä kertaa vatsoja. Tykkään liikkeistä: monet vois olla CXWORX- tunnilta poimittuja. Tässä totean usein asiakkaille, että nyt treenataan vatsalihaksia, koska niitä on treenattu vasta kahdeksan biisin verran! :D" 

 
10. I Was Here – Beyoncè
"Kiva venyttely, kiva koreografia!"

Kaikenkaikkiaan tykkään tästä ohjelmasta paljon, mutta kuten alkuun mainitsin, osa syy on se, että palaan pitkästä aikaa vakkarituntien muodossa bodycombatin pariin. On mua muutenkin helppo miellyttää, koska yritän löytää aina ohjelmista ne hyvät puolet. 
Joko sinä olet testannut tämän bodycombatin? Jos niin mitä tykkäsit?  Jos et ole testannut, niin kipin kapin taistelemaan. Tämä ohjelma sopii myös mielestäni tosi hyvin bodycombatin aloitukseen, eli ei muuta kun uutta lajia valloittamaan! :)

Loppuun laitan vielä yotubesta ohjelman esittelyn. 

 Ihanaa uutta viikkoa toverit! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti