"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 21. helmikuuta 2013

Detox- kuuri 2. päivä menossa

Huomenta!

En aloittanutkaan vielä tiistaina Method Draine Detox- kuuria, koska kello oli silloin jo sen verran paljon ja koska ohjeistuksessa kehoitetaan sekoittamaan tiiviste 1,5litraan vettä ja juomaan pitkin päivää.
Noh aloitin kuurin eilen, joten nyt on menossa toinen päivä.
Vielä ei kauheasti tunnu missään, mutta ehkä olen vähän vähemmän turvonnut ja enemmän virkeämpi. Voi tietenkin sekin vaikuttaa, että nukuin viime yönä kunnon unet parin edellisen todella huonosti nukutun yön sijaan. Mutta katsotaan mitä nämä lähipäivät osoittavat: alkaako enemmän vaikutuksia tuntua vai ei. Uskotaan, että alkaa.

Minä en siis noudata mitään tiukkaa nestekuuria, vaan syön ihan normaalisti (toki järkevästi, mutta sehän on muutenkin tarkoitus)+ otan päivän mittaan 12ml methoddraine- detox tiivistettä sekoitettuna 1,5litraan vettä.  Puntarilla en ole käynyt, eikä "laihtuminen" ole minulle se tavoite tässä. Tavoittelen enemmän puhdistunutta kehoa, ja sitä että nesteet ja kuona- aineet lähtevät liikeelle. Sitä kautta saa varmasti paljon energisemmän olotilan ja ehkä ne herkkuhimotkin jäävät vähemmälle, kun on puhdas keho! :)
Viime aikoina herkkuhimo oli yltynyt taas tosi pahaksi (kiire, stressi, liian vähän unta, epäsäännölliset ruoka-ajat..kyllä TE tiedätte!), joten tämä tulee tosi hyvään saumaan. En usko että kuuri tuottaa pettymystä, koska minulla on hyvin realistiset odotukset sen suhteen.
Mitä tulee herkkuihin, niin niitä ei oo nyt pariin päivään tehnyt ollenkaan mieli. Liekö enemmän henkistä, vai kuurin ansiota: IHAN SAMA, lopputulos on se tärkein! :) Ja hei, nesteet on ainakin jo liikkeellä, joten nyt on mentävä! :D


Palailen  taas asiaan huomenna, jos olis enemmän kerrottavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti