"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Spinningmaratooni viikko sitten

Sunnuntai- iltaa!
Vihdoinkin kerkeän tänne ihan ajatuksen kanssa istahtamaan! On ollut pitkä viikko ja tapahtumarikas, niin hyvässä kuin pahassakin. Mutta kaikesta on selvitty.. Paitsi flunssasta: se ei ota taittuakseen ei sitten millään! No josko tuleva viikko toisi helpotuksen tässäkin asiassa.

Jokatapauksessa  vedin reilu viikko sitten kolmen tunnin sisäpyöräilymaratoonin.
Maratoonin rakensin sisältämään kolme 50-55- minuutin tuntia, toki musiikki jatkui niidenkin välissä. Tunnilla oli joka neljäs kappale reipasvauhtinen tasamaa, muuten välissä työosuudet suht helppoja: ei mitään ääripään juttuja laisinkaan. Pitäähän sitä tietty vähän mausteitakin olla, suurimmat mausteet tulivat musiikin saralla: toki työosuudetkin sellaisia, että mielenkiinto pysyy yllä koko kolmituntisen ajan.
Kaikenkaikkiaan taisin soittaa lähes 50biisiä, eli listassa OLI tekemistä.
Pöydät koreaksi Gainomaxin voimin
Perjantai- ilta sujuikin rattoisasti biisilistan kasaamisessa. Siinä kuitenkin mitä ilmeisemmin onnistuin hyvin, asiakkaat kovasti kehuivat musiikkivalintoja loistaviksi! Jokaiselle oli jotakin, niinkuin ohessa olevista esimerkeistä voit ehkä huomata. Koko biisilistaa en julkaise, pidettäköön se meidän paikan salaisuutena ja omana "aseenani"! ;)

Valmistautumassa
Kyselin liikuntakeskuksemme yhdeltä tavarantoimittajalta Gainomaxilta sponsorointiapua maratooniin ja he lähtivät  siihen mukaan. Saimme heiltä juomapullot ja recoveryjuomia maratoonin tankkaukseen. Lisäksi talo tarjosi urheilujuoma maistiaisia. Olin etukäteen kirjoittanut myös valmistautumisohjeet, joissa kehoitin muunmuassa syömään runsaan aamiaisen ennen polku- urakkaa sekä ottamaan eväät mukaan, unohtamatta tietenkään nesteen juontia.
Näillä eväillä kolmen tunnin urakasta suoriuduttiin hienosti: hiki virtasi ja hauskaa oli.
Kovasti toivottiin uutta vastaavaa ja sehän toki järjestetään kevään aikana.

Välillä tekee niiin hyvää haastaa itsensä ja kestävyytensä. Sen jälkeen kyllä on väsynyt mutta onnellinen olo.


Ohjaajana minun on vaikea saada sykettä nousemaan pyöräilyssä, olen varmaan polkenut vähän turhankin paljon spinningpyörällä. Tällä kertaa keskisyke oli kuitenkin 133, max 166 ja kaloreitakin paloi n. 1400 kcal. Kyllä maistui sushi ja kiinalainen ruoka tämän setin jälkeen.




Spinning on kivaa ja itsensä voittaminen ihan parasta kaikin puolin. Kolmen tunnin polku- urakka ei ole niin paha kuin voisi kuvitella. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos siihen mahdollisuus tulee.

Tässä loppuun vielä parit biisit listalta.

Näiden myötä: hyvää yötä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti