"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Ylistystä joogalle.. ja pari sanaa sen ohjaamisesta


Keskiviikkoiltaisin mulla on aina joogaohjaus täällä Mäntsälässä.
Toissapäivänä tuntia aloitellessani huomasin edellisestä joogakerrasta olevan viikko aikaa. Mähän kovasti päätin, että pidän joogan viikko- ohjelmassani säännöllisesti. Kuitenkin viimeinen viikko- pari on menty pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Aika on ollut fyysistä ja hektistä.

Kuinka ihanalta tuntuikaan tehdä joogaa tauon jälkeen. Se tunne kun mieli rauhoittuu ja kroppa avautuu. Se on ihan parasta! ♥ Ohjaajana harjoitus ei ole rakennettu minulle, vaan ihanille asiakkailleni. Kuitenkin teen paljon mukana, etenkin kun on juuri ohjelma vaihdettu. Näin myös oma kehoni saa kaipaamaansa avaavia, venyviä ja tasapainoa vaativia liikkeitä sekä toki myös voimaa.



Minusta on ihana ohjata joogaa ja nähdä ihmisten koukuttuminen lajiin. Joka viikko näen hymyileviä, rauhaa rakastavia tai sitä opiskelevia, ihania uusia- ja konkarijoogeja. On ohjaajana palkitsevaa nähdä jokaisen kehitys liikkeiden ja niiden sulautumisen myötä. ♥ Olen nähnyt myös aitoa onnea monen kasvoilta ja voiko parempaa enään saada?
 Kun annat lajille mahdollisuuden, kehityt aivan varmasti pikkuhiljaa. Ja joogalle kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus, sillä voit saada siitä niin valtavasti: rauhaa, tasapainoa, kehon avausta, tietoisuutta omasta kehostaan, voimaa, notkeutta.... Lista on pitkä, joten ehkä kannattaa vain kokeilla. ;D Alussa hengitysrytmi saattaa olla haastava ja nimenomaan hengityksen rytmittäminen liikkeisiin. Mutta sekin tulee pikkuhiljaa mukaan, kun olet valmis antamaan itsellesi aikaa kehittyä omalla joogamatkallasi. Pikkuhiljaa, askel kerrallaan matkasta nauttien. Sillä pääsee pitkälle!♥


Itse kirjoitin instagramiin yllä olevan kuvan mukana:

"Hektinen ja fyysinen viikko ollut ja eilen illalla joogaohjuksissa tajusin viime joogasta olevan aikaa viikon verran. Mutta se tunne kun mieli rauhoittuu ja keho avautuu, se on parasta!💗 Se tunne saa lupaamaan, että ensi keskiviikkona viime kerrasta ei ole viikkoa aikaa!♥ "


Siispä näihin kuviin ja tunnelmiin taidampa startata työpainotteisen viikonloppuni rentouttavalla joogaharjoituksella!


Ihanaa viikonloppua teille! 

♥ Namaste! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti