"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Bodystep- fiiliksiä ja viikonloppuja

Sunnuntai 10.03.2013


Hei vaan, pitkästä aikaa!
Elän (toivon mukaan) vuoden kiireisintä aikaa, siksipä päivityksetkin jäävät kertaan viikossa.
Valoa tunnelin päässä on näkösällä, joten tännekin kerkeän tulevaisuudessa enemmän!

Tällä viikolla on vietetty työpaikkani synttäreitä ja viikko huipentui eiliseen. Mukana oli skumppaa ja jumppaa, unohtamatta kahvia ja pullaa! :)
Eilen steppailtiin myös paikan ensimmäinen Bodystep- tunti. Varsinaisesti Bodystep- lisenssi astuu voimaan 01.05. mutta saadaan muutamat näytetunnit vetää sitä ennen.


 Tunti oli myös minulle ensimmäinen (kerran olen varsinaisella step- tunnilla käynyt, ei muistkaakseni ollut bodystep..). Steppilaudalla olen kyllä tehnyt koreografiallista alkulämmittelyä ja bootcampissa on muunmuassa paljon hypitty juostu sun muuta laudan kanssa. En siis mikään ihan steppineitsyt ollut, mutta kuitenkin jännitin omaa osaamistani.  Kaikkein eniten jänskättää, koska olen menossa Bodystep- koulutukseen kuukauden kuluttua, entä jos laji ei olisikaan minua varten? Kyllähän toki kerkeäisi tekemään muutoksia vielä suunnitelmiin.
Tunti tempaisi kyllä heti mukaansa. Ihan turhaan mietin, että onkohan tämä minun lajini: ehdottomasti on!!!! Olin yllättynyt kuinka nopeasti pääsin koreografiaan kiinni: toki tähän vaikuttaa myös aivan loistava ohjaaja, joka ennakoi ja ohjasi erittäin selkeästi.
Tunti antoi uskoa siihen, että minusta tulee vielä joku päivä hyvä step- ohjaaja. Töitä se toki vaatii, nöyrällä asenteella. Meinaankin tulevan kuukauden ajan keretä bodystep- tunnille ainakin kerran viikossa. Lisäksi toivon kerkeäväni myös askeleita hiomaan laudan kanssa. Oppimaanhan koulutukseen mennään, mutta en halua ottaa riskiä, etten pääsisikään koulutusta läpi. Kaikki peliin siis!:)

Eilinen oli taas yksi maratoonin veroinen liikuntapäivä. Bodystepin perään ohjasin bodypumpin, piloxingin ja harmonian. Lisäksi pelasin illalla pari futispeliä. Vähän meinas jalat olla tyhjänä illalla. Mutta kaikesta selvittiin!:)
Tänään sunnuntai- ilta vietetäänkin bodypumpin jatkokoulutuksessa! Laitan oheen yotuben videon uudesta ohjelmasta ja itse kerron fiiliksiä jatkareiden jälkeen.




Ihanaa ja ennenkaikkea aurinkoista sunnuntaita kaikille!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti