"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 28. maaliskuuta 2013

Kiirastorstai

Vapaapäivä!


Ihanaa kun eletään pääsiäisen aikaa, on itselläkin peräti 4 vapaata. Lauantaina käyn ohjaamassa aamutunnit:
  • Sisäpyöräily 30
  • Muokkaus 30
  • Bodypump 1h
  • Jooga 1h
Mä ohjaan pääsiäisenä mielellään nuo yhdet tunnit, koska itseni tuntien, jämähdän kotona helposti sohvaperunaksi. Tosin nyt olisi pakko treenata kotona uutta pumppia, sillä vaihdan ohjelman lauantaina. Vähän viime tippaan jäi opettelu, mutta luotan siihen, että olen jo sen verran hyvin suunnittelijan pään sisällä, että enköhän kerkeä ohjelman ajoissa oppimaan. Puolikkaan ohjelman olen kotona tehnyt kertaalleen ja jatkokoulutuksissa luonnollisesti kerran myös ohjelman läpi vetänyt. Eiköhän se tästä!

Viime päivät ovat töiden suhteen olleet melko kiireisiä: juoksevia asioita, jumppatunteja, kesän suunnitteluita sun muita. Mutta sitä jaksaa niin paremmin kun on mitä odottaa. Kesän lukkaristamme on tulossa ainakin omasta mielestäni loistava. :) Hyvin pyyhkii kuitenkin, eli homma hanskassa. Tänne ei vain kerkeä niin paljon kuin haluaisin. :/

Lähitulevaisuudessa on useampikin projekti tiedossa:

Ensi lauantaina (06.04.) tulen ohjaamaan kevään kolmannen spinningmaratoonini. Tällä kertaa rakennan tunnin musiikkiteemojen ympärille. Niistä lisää myöhemmin...
Lisäksi pidän myös ensimmäisen joogan tiiviskurssini, mikä pitäisi suunnitella. Uusia ohjelmia olen vaihtamassa joogaan ja harmoniaan, sekä piloxingiin. Lisäksi kahden viikon kuluttua on Bodystep- koulutus, mihin pitäisi myös valmistautua. Nyt on kyllä pari kertaa pakko keretä bodystep tunnille. Onneksi tunti tulee kerran ennen sitä myös luokseni, kun järjestämme toisen Bodystep- näytetunnin vierailevan ohjaajan voimin.
Hirmuinen tsemppi ja asenne päälle, jotta koulutuksesta selvitään kunnialla!


Kiirusta siis pitää edelleen, vaikka mieluista kiirettähän tämä on.
Pääsiäisenä meinaan pari hetkeä tehdä tehokkaasti töitä, mutta muuten meinaan kyllä nauttia oman perheen kanssa laatuajasta. Leffaa ja vieraita on myös tiedossa ja toivon mukaan perheen yhteistä liikuntaa myös.
Vastailen muuten minulle tulleisiin kyselyihin loppuviikosta, eli en ole unohtanut teitä!:D Laitelkaahan ihmeessä tulemaan myös juttutoiveita, sillä kiireen keskellä mielikuvitus on ihan nolla... Mielellään kuitenkin päivittelen tänne kuulumisia.

Aurinkoa, energiaa sekä iloa loppuviikkoonne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti