"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Urheilun juhlaa

Helmikuussa jo mennään!!!!

Moi vaan! Uusi viikko, uusi kuu ja Urheilun juhla on monellakin tapaa täällä. Kyllä on tulevina viikkoina penkkiurheilua tiedossa ja paljon! Olympialaisten kunniaksi olen suunnittelemassa teemaspinningiinkin Urheilun juhlaa- tuntia. Polkaistaan sisäpyöräilymaratooni tulevana lauantaina ja vedän itse 2h kolmesta. Ja juuri viimeiset mehut rutistetaan irti Urheilun Juhlaa-teemalla. Olen jo aiemmin hankkinut urheiluteemaan sopivia kipaleita/levyjä ja nyt ostin vielä pari kokoelmaa lisää. RRRRRakastan urheilua ja urheilun tsemppimusiikkia. Ja etenkin nostalgista sellaista: musiikkia joka koskettaa meitä suomalaisia paljon.
Omaan tuntiini sisältyy monia iloisia tunteita ja mukavalla tavalla "pöllittyjä" biisejä, kuten tämä yllä oleva. Kuka voisi unohtaa vuoden 1995 ja ensimmäisen Ruotsin kaadon MM- finaalissa. Se oli hienoa se ja onneksi monta muutakin kertaa on saatu balsamia haavoille, mooonta kertaa aiemmin oli Ruåtsi kuitenkin karvasta kalkkia meille syöttänyt.
Itse fiilistelen myös paljon jalkapallomaailmasta tutuilla biiseillä, kuten Campione 2012. Biisi on tuttu myös taannoisesta Bodypumpista, missä se esiintyi selkäbiisinä. Joka kerta kun kyseisen pumpin vedin, minut valtasi aivan äärettömän kova Italia kaipuu. Sielläkin San Sirolla tätä kuunneltiin.

Hyviä ja hauskoja tsemppibiisejä löytyy myöskin viimevuodelta kuten Samppa Linna ja Juti kumppaneineen: Grillataan. Tämänkin tahtiin on poljettu jo viime keväänä ja ehdottomasti viikonloppuna uudelleen!
Omaan Urheilun juhlaani kuuluu tietysti myös treeni. Tällä viikolla on luvassa:
  • 2h Bodypump
  • 2h Lämpöjooga
  • 4h Sisäpyöräily
  • 3x 30min RVP
  • Vesijuoksua ja Uintia 
Varmaan jotain muutakin vielä, mutta onhan sitä tässäkin! :)

Olympialaisten ajaksi voisi tuoda spinningpyörän olohuoneeseen, josko sitä innostuis enemmän aerobista harrastamaan. Mun raskauskroppani kerää ihan järkyttävät määrät nestettä: sormia ei aina pysty edes kunnolla koukistamaan. Pitää siis juoda vielä enemmän vettä ja pistää nesteet liikkeelle aerobisen liikunnan avulla. Aamulenkkejä kävellen tulee varmaan taas tehtyä, nyt kun miehellä alkaa pitkät vapaat. En halua jättää pikkutyttöä edes kävelylenkin ajaksi yksin, vaikka kohtahan yksinoloakin pitää alkaa treenaamaan.
Mutta nyt lähdetään Spagettibolognesea syömään ja sitten hoitoon ja töihin.
Loistavaa keskiviikkoa ja tulevia Olympiaviikkoja kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti