"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 19. joulukuuta 2014

Ohjelmien opettelua ja muita kuulumisia

Heissulivei!

Niin vaan vuosi lähenee loppuaan ja meikällä on aikamoinen läjä ohjelmia opeteltavana/ tehtävänä. Lisäksi kiireisenä on pitänyt kevään suunnittelu, kalenterin siirto järjestelmiin ja kaikki muu siihen liittyvä hässäkkä. Isompi neitimmekin täytti 6- vuotta ja juhlittu on kerran jos toisenkin. 
Huhhuh..Onneksi kohta tulee joulu ja sen myötä muutaman päivän totaalinen lepo.

Tänään oon siivoilujen ja emännöinnin ohella opetellut Bodypump 92 ja RPM 65- ohjelmia. Huomenna nimittäin lanseerataan uudet ohjelmat Järvenpään Ladylinella. RPM:ssä ohjaan puolet ohjelmasta ja Bodypumpissa meitä on kolme ohjajaa: mulle heilui nakki biiseihin 7-10. Bodypumpissa ohjaajan lavalle saadaan ihana kolleega aina Lontoosta asti. Ihan huippua nähdä! ♥ Muutenkin nämä uusien ohjelmien lanseeraukset, super saturdayt ovat niin huippuja. Odotan huomista innolla. Tulen teillekkin kertomaan ensifiiliksiäni uusista ohjelmista, mutta todennäköisesti vasta sunnuntai- iltana. Ohjaan meinaan RPM:n 30minuutin- ja Bodypumpin 60min- tunnit uusilla ohjelmilla Lahden Lumossa sunnuntaina. Eli opettelua on huominenkin pullollaan. 
Kiva kuitenkin saada työtä pois joulun pyhiltä. Siksi mielellään tän opettelutyön tekee nyt eikä joulun aikaan.

Meillä ollaan yritetty sairastaa muutamat viikot. Flunssa koittaa iskeä päälle, mutta ei sitten iskekään. Koko ajan on vähän veltto olo. Onhan tässä kieltämättä löysä olo ihan tämän raskauskropankin kanssa. Voi murrr, kun voisi jo palautua!!! Jotenkin tämän kakkosen kohdalla vatsa ei vaan palaudu läheskään samaa tahtia kuin ekan kohdalta. Roikkuvaa nahkaa on joka puolella! Käsi sydämmellä on kuitenkin pakko sanoa, etten ole tehnyt viime aikoina asian eteenkään juuri mitään. Noh liikkunut olen hyvin, mutta ruokavalio on ollut hätäinen. Mulla aina tämä loppuvuosi väsymyksineen ja joulukiireineen laukaisee herkkuhimon. Sanomattakin on selvää, että ryhti pitää taas palauttaa. Kerkesin saada jo hyviä tuloksia mammakiloprojektissa, mutta nyt ovat tyssänneet. Onneksi kuitenkaan ei ole oikeastaan takaisin päin tullut. Tästä on siis hyvä jatkaa alaspäin etenkin kun synttärihuuma herkutteluineen on nyt alta pois.


Meikä kaiveli pari motivaatiokuvaa täältä blogista esiin, jotta sais vähän intoa tähän touhuun! :) Tähän normaaliminään on vielä pikkuisen matkaa.
Jotain kuitenkin on tapahtunut, koska kuvan farkut menevät vyötäröltä jo jalkaan, mutta ovat tuttuun tapaan alkaneet kiristää reisistä. Ehkäpä se lihas kehittyy ja toivon mukaan kohta nämä raskausrasvat selätetään myöskin.

Tällä erää mun jutut oli vähän niin ja näin, mutta sunnuntaina sitten turistaan paremmalla ajalla ja aivot mukana! ;D


Oikein loistavaa viikonloppua! :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti