"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Turkin loman liikkumiset

Aurinkoista tiistaita ystävät! 


Niinhän siinä on päässyt käymään, että arkeen paluu loman jälkeen on ottanut oman aikansa. Jotenkin sitä käy vielä lomavaihteella: miten sitä on normaalissa arjessa ehtinyt painaa tukka putkella duunia ja lisäksi on tullut kuitenkin tehtyä yhtä ja toista. Mutta ehkä tämä taas tästä. :)

 




Tänään kokoan kuvien kera yhteen taannoisen lomamme liikkumiset. Mehän olimme Turkin Turklerissa viikon (tai 6 päivää paremminkin) 5.-11.4. Ennen lomaa olin ajatellut liikkuvani tai olevani liikkumatta fiiliksen mukaan. Eli kun mulla normi arjessa tulee liikuntaa tooooodella paljon, lomat ovat hyviä palauttavia viikkoja. Kuitenkaan itseni tuntien, ihan löhöten en voisi olla.

 


 Kuuden päivän aikana tuli harrastettua:

1. Uintia viitenä päivänä rakkaan vesipedon kanssa. En uinut mitään pitkää matkaa: altaiden vesikin oli vielä tosi kylmää ja muutenkin rennosti mentiin. Lisäksi laskettiin vesiliukumäkiä. Isommat mäet jätin luuserina väliin (miehellä selkä hajalla, joten kun hän ei voinut, en minäkään mennyt..). Mutta ihan liikunnasta uinti kuitenkin kävi. Kylmässä on se etu, että on pakko tehdä lihaksilla töitä, ettei jäädy. :)





2. Kävelylenkkejä tehtiin kolme kertaa, kestoltaan kaikki 40-60min. Lisäksi tietenkin hyötykävely: liikuttua tuli joka päivä. Maisemat olivat vähän eri toista kuin meillä: vuohia ja appelsiinipuita, kilpikonniakin nähtiin. :)








3. Kuntosalilla kävin kaksi kertaa. Tuolla oli pieni kuntosali, josta kuitenkin löytyi kaikki tarpeellinen. Jaloille ei ollut mitään laitetta tai tankopaikkaa, joten korvasin kyykkyhypyillä ja askelkyykyillä painojen kanssa. Lisäksi treenasin rintaa, vatsaa, käsiä ja selkää: laitteita ja vapaita painoja hyödyntäen. Molemmissa harjoituksissa treenasin koko kropan. 
Olipa kiva käydä kuntosalilla. Nyt kun kevät ja muutamat ekstratunnit opistolla loppuu, aion taas valloittaa kuntosalin säännöllisesti lyhyellä ohjelmalla kerran pari viikossa. :)



Lomani oli onnistunut liikuntojenkin suhteen. Eka päivä oli kiva vaan olla, mutta heti maanantaina alkoi kroppa vaatia liikettä. Juuri sopivasti tuli palauttavaa ja ylläpitävää liikuntaa: nyt on taas askel kevyt, vaikka kroppa ei olekaan.... ;)








Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan jokaiselle


Iloa ja valoa tähän päivään! :)

2 kommenttia:

  1. Oi, lomalla on kyllä aina puolensa! Tervetuloa takaisin arkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä. ♥ Vapaa- aika perheen kanssa on se paras anti. Kyllä sitä taas entistä paremmin muistaa, minkä eteen sitä töitä tekee, joten jaksaa, jaksaa.
      Ja kiitos sinä ihana! ♥

      Poista