"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 12. joulukuuta 2015

Ensi fiilikset uudesta Bodypump 96- ohjelmasta

Hellurei!




Uudet LesMills ohjelmat vaihtuvat pikkuhiljaa. Itse olen tällä viikolla vaihtant bodypumpin. Ensi viikolla on vuorossa uusi RPM ja Bodycombat.

Bodypumppia olen ohjannut eilen ja tänään, joten nyt on luvassa tosi tuoreita ajatuksia ohjelmasta.

Tämäkin Bodypump- ohjelma sai minut innostumaan. Musiikit sopivat erittäin hyvin tekemiseen ja itseasiassa musiikit ovat kaikenkaikkiaan erittäin hyvät.
Tekeminen on sopiva jatkumo edelliseen ohjelmaan, mutta kuitenkin oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa. Sen verran uutta ärsykettä tulee, että kyllä on ollut kroppa hapoilla molempien kertojen jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa.

Tässä vielä muutamalla sanalla kertomus biiseittäin: olkaa hyvät! :)



1. LÄMMITTELY - Five More Hours
 "Ihan peruslämmitytely, missä käydään koko kroppa autavasti läpi tangon kera. Kolme kierrosta lämmittelyä mukavan biisin tahtiin."

2. KYYKYT- Blow Your Mind


"Kyykyissä tehdään kolme kierrosta kyykkyä, kolmella eri leveydellä. Biisi on niin paljon parempi kuin ohjelmassa 95 ja sopii hyvin tekemiseen. KYLLÄ sain jalat hapoille normi kyykkypainoilla, vaikkeivät painotkaan ole nyt kovin suuret polvivamman vuoksi."

3. RINTA- Immortals
"Rintabiisissä teemme neljä kierrosta rinta- ojentaja- hartian etuosatreeniä. Liikkeinä toimivat A press kiekoilla (tai penkkipunnerrus tangolla) sekä Punnerrus kädet laudalla. Hyvä kokonaisuus, toimii!"

4. SELKÄ- The Thrill
"Selkäpuolen biisissä on tällä kertaa hyvin vähän ylöstyöntöjä tangolla. Tästä syystä pystyt todennäköisesti pitämään tangossa vähän enemmän painoa. Toisaalta tempo on reippaampi kuin viime ohjelmassa eikä taukoja ole. Tangon lisäksi teemme kiekkoa apuna käyttäen kyykkyjä ylöstyöntöineen.  Biisi on mukavan rauhallinen."

5. OJENTAJAT- Hallelujah
"Tosi hyvä biisi, mikä sopii hyvin rankkaan tekemiseen. Liikkeinä on ranskalainen ojentajaliike, dippi ja ojentajapunnerrus. Ja ei, emme pidä taukoja välissä. Mukavaa ja rankkaa kiertoharjoitusta luvassa."

6. HAUIS- Wobble
"Hauisbiisi on kans huippu. Ja tekeminen hapokasta. Intron jälkeen teemme kolme kierrosta hauistreeniä ilman taukoja. Perushauiskääntöjen lisäksi teemme hauissoutuja ja kolmen puolivälin pumpin sarjoja. Tempo pumppisarjoihin tuntuu alkuun tosi nopealta: älä laita alkuun liian suurta vastusta, jos mielit temmossa pysyä."

7. ASKELKYYKYT- Peanut Butter Jelly
 "Askelkyykky: back to the basic. Kiva kun ei tarvitse kikkailla, vaan teemme askelkyykyn 1sarja/puoli ja loppuun vähän taviskyykkyä. Tehokasta tekemistä ja jälleen musiikki tukee tekemistä. Askelkyykyt voit tehdä tangolla, oman kehon painolla tai vaikka kiekolla."

8. OLKAPÄÄT- Addicted To A Memory
"Hartiabiisistä oon kaikista iloisin. Ensinnäkin teemme pitkästä aikaa hartian takaosalle oman liikkeensä: vipunoston kulmassa. Lisäksi tekeminen on tehokasta tomivine liikeyhdistelmineen. Liikkeinä jo mainittujen kulmassa tehtävien vipunostojen lisäksi on vipunostot sivuun, pystypunnerrus, vauhtipunnerrus ja rotator raise avaukset. TOIMII NIIN HYVIN!"

9. CORE- Want To Want Me
"Keskivartalotreenissä on tällä kertaa vain vatsarutistuksia kiekolla tai ilman. Biisi on hyvä!"

10. VENYTTELY- Adore
"Venyttelybiisistä ei ole oikeastaan mitään kunnon mielikuvaa: ihan perus venyttely ja rauhallinen biisi siinä."

Kaikenkaikkiaan hyvä ohjelma on taas startattu! Jos et ole vielä testannut, niin kipinkapin pumppailemaan!

Tässä vielä' loppuun esittelyvideo yotubesta!


Mukavaa viikonloppua toivottaa hän (ja lähtee pikkujouluihin kamuja moikkaamaan)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti