"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Neljä yötä jouluun on...


.. Ja neljäs adventti



Meillä on joulu alkanut kuoriutumaan pikkuhiljaa. Joulusiivoukset alkoivat viikko sitten, kun neidillämme oli muutamat 7- vuotissynttärijuhlat. Siinä siivoillessa oli samalla järkevää aloittaa joulun laitto. Pitkin viikkoa olemme pikkuhiljaa laittaneet lisää, osteltu viimeisiä joululahjoja ja paketoitu. Eilen tuli hankittua jo lähes kaikki jouluruoat. Pikkukauppa täytyy vielä tehdä sekä kinkku hankkia. Muuten kaikki on valmista.

Tänään oli edessä kuusen haku sekä koristelu. Tämä kuusihan haettiin ihan tuolta varastosta. Sama kuusi palvelee meitä jo 11. kerran! :D Kuusi koristeltiin joululaulujen soidessa meidän tyttöjen kesken. ♥ Lisäksi tänään leivottiin pipareita. Katsotaan, tuleeko tänään vielä koristeltuakin piparit.

Minun kaunis leipurini ♥
Tämä viikko on ollut pitkä ja fyysisesti raskas. Mulla oli kuusi päivää ohjauksia muutamine ylimääräisine tunteineen. Lisäksi on pitänyt opetella uusia ohjelmia ja tehdä omia freestyle tunteja sekä siivoilla ja järjestää juhlia. Mun kroppa on myös osoittanut levon tarvetta: leikkausta odottavalla polvella on menossa huono jakso ja selässäkin jotain napsahti torstaina. Tähän kun lisätään koko viikon univelat, niin palautuminen on tosiaankin sujunut aika surkeasti. Viime yönä heräsin siihen, että olin aivan tuskaisen kuumissani: kroppa käy ihan ylikierroksilla.

 Kuitenkin viikosta selvittiin kunnialla ja tosi hyvällä fiiliksellä jumpattiin. Alkuviikosta maanantaina ja tiistaina ohjaan vielä spinnu+ Bodycombat yhdistelmät ja sitten joululoma saakin alkaa. Ensi viikolla onkin ruhtinaalliset viisi vapaata putkeen!!! Ja vieläpä miehen kanssa yhtä aikaa! ♥ Ihana viettää koko perheen voimin stressitöntä laatuaikaa yhdessä stressaavan ja kiireisen syksyn jälkeen.
 Jaksankohan odottaa? :)

Olen muuten kertaalleen vetänyt uuden bodycombatin kokonaan (66) ja alkuviikosta vedän vielä pari kertaa ennen joulua. Ohjelma vaikuttaa todella mukaansa termpaavalta ja kerron ehdottomasti teille mietteitäni tunnista todennäköisesti vielä ennen joulua.

Mutta nyt jatkan adventin viettoa tyttökultieni kanssa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti