"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 28. syyskuuta 2015

Bodycombat 65- järjetöntä tykitystä alusta loppuun


Kävin LesMills- jatkoilla 30.08. ja niistä juttelinkin jo täällä ja täällä.



Kuva lainattu netistä


Jo alkuvaikutelma uudesta BODYCOMBAT- ohjelmasta oli WAU. Nyt kun olen ohjelmaa vetänyt pari kertaa (vasta kerran koko ohjelman, pari kertaa 45min+ tekniikkatreeni), niin täytyy todeta vaikutelman vain vahvistuneen. Tässä ohjelmassa on kaikki elementit kohdallaan ja tästä voi saada juuri niin kovan treenin kuin haluaa. Mikä parasta: tämä ohjelma kuitenkin sopii kaikille, joten myös uudet harrastajat saavat tunnista paljon irti. LUPAATHAN kuitenkin, että testaat tätäkin lajia muutamia kertoja, ennenkuin teet lajista lopullisen tuomiosi. Ekat kerrat uusia lajeja ovat aina hyppäys tuntemattomaan ja usein juuri epämukavuusalueelle. Siksi ei kannata tuomita ekan kerran perusteella mitään lajia. Seuraavat kerrat ovat aina helpompia, kun tiedät jo vähän mitä on tulossa.

Mutta asiasta kukkaruukkuun: nyt palataan ohjelman esittelyyn kappale kappaleelta.



Kuva lainattu netistä


01a. Ylävartalolämmittely- We Came To Bang Feat.Luciana - 3LAU 
" Koreografisesti helppo ylävartalolämppä nyrkkeillen. Mukava biisi ja tekemiseen oikein passelisti sopiva."

01b. Alavartalolämmittely- Levels(VIP Mix) - Filth Collins

"Jalat lämmitellään muunmuassa capoera- hengessä potkuja tehden. Myös tämä peruspasseli biisiin tehden."

02. COMBAT 1 - Ah Yeah so What - Will Sparks 


"No huhhuuuuh! Jos normaalisti hyppypotkua treenataan muutamia kertoja jonkun biisin aikana, niin tässä sulla on mahdollisuus hyppypotkuun n.80 kertaa!!! Ja voin kertoa, että pakarat kiittää. Toki hyppypotkulle on vaihtoehto, joten voit sen jättää hyvillä mielin myös tekemättä. Biisi toimii hyvin ja tekeminen on yksinkertaista (koreografisesti).

03. POWER TRAINING 1- Lifting Me Higher(Back to 97 Mix) - Dougal & Gammer 


" Hyvän mielen biisissä hymy nousee korviin ja tekeminen on energistä. Ja se tekeminen: nyrkkeilyä yhdistettynä "väli"juoksuihin. Tässä biisissä pyritään hakemaan tekemiseen jo tasoja, eli tekniikkaa ja perustekemistä seuraa tiukempi teho."

04. COMBAT 2- Enemies - Shinedown


"Musiikillisesti yksi ohjelman lemppareistani, rock, rock, rock. Tekemiseen vaikutteita on antanut Taekwondo ja treenaamme potkujen lisäksi lihaskuntoa punnerruksia tehden. Tuntuma käsissä on loistava tämän jälkeen."
 
05. POWER TRAINING 2
- No Problem - Chase & Status


"Tää biisi on ehkä ohjelman hauskin. Mutta vaikka biisi oliskin höpöhöpöä, niin tekeminen ei sitä kuitenkaan ole. Tämä biisi treenaa nyrkkeilyn nopeutta. Lisäksi pääsemme spurttaamalla nostamaan kunnolla sykettä ja kyykkyhypyillä valmistamaan jalat seuraavaan biisiin... ;) "

06. COMBAT 3- The Prodigy - The Day Is My Enemy 


"Capoera biisit tunnetusti pistävät takapuoleen ja reisiin oikein kunnon poltetta. Eikä tämä biisi ole poikkeus. Taattua työtä askelkyykky- kyykky comboineen. Uskalla kyykätä alas, niin tulokset kyllä puhuvat puolestaan."

07. MUAY THAI
- Party Monster 


"Muay thai biisi on tällä kertaa tavallista lyhyempi (yleensä about 7min, nyt vain reilu 4).Tekeminen on moneen muuhun ohjelmaan verrattuna iisimpää, mutta bodycombatkin rakentuu kokonaisuudeksi. Ei joka biisi voi olla aina toinen toistaan hullumpi. Tässä kipaleessa pääset halutessasi tekemään hyppypolvi- potkun. Kiva kun tulee välillä uusia potkuvariaatioita mukaan."

08. POWER TRAINING 3
- Heart Bleeds - Re-Con & Damand Feat Mandy Edge


"Tämä mukava ja mutkaton biisi nostaa taas hymyn korville. Tekeminen on energistä ja mukavaa: nyrkkeilyä yhdistettynä juoksuun, saksiin ja jack- hyppyihin." 

09. LIHASKUNTO- Black and blue


"Lihaskunto- osuus matolla on alle kolme minuuttia, mutta jokainen sekuntti käytetään tehokkaasti hyväksi kun metsästetään niitä tiukkoja Abseja! Kolme eri liikettä eri tasoineen takaavat loistavan tehokkaan treenin vinoille ja suorille- sekä poikittaiselle vatsalihakselle. "

10. VENYTTELY
- Love Me Anyway - Ginny Blackmore


"Venyttelyssä on rauhallinen ja mukava biisi. Myöskin tekeminen on helppoa, ei mitään katoja etc. Näin annamme itsellemme tilaa rauhoittua juuri päättyneestä tykityksestä. Ja tätä tässä on varmasti haettukin. "


Tosiaan: tässä vaiheessa voin sanoa, että tämä ohjelma on loistavasti suunniteltu ja se on muutenkin ihan huippu. Biisit tukevat tekemistä ja niistä saa lisäbuustia ammennettua. Lisäksi onpa joukossa muutamat helmibiisitkin. Nyt siis kaikki vanhat ja uudetkin harrastajat: tulkaa ja menkää taistelemaan BODYCOMBAT 65- ohjelman tahtiin. 
Suosittelen lämmöllä.

Tässä loppuun vielä ohjelman sizzler, eli esittelyvideo: olkaa hyvät!

 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti