"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Roadtrippiä, flunssaa ja mita kuulumisia

Sunnuntaita täältä sairasvuoteelta!

Täällä on yksi keuhkokipuinen yskijä! :( Tuntuu vaikealta esimerkiksi nukkua. Onneksi mies lähti tyttöjen kanssa vanhemman neidin futistreeneihin: saan hetken levätä itsekseni. Kohta ajattelin tekaista munatotin oloa parantamaan. Alkoholi pieninä annoksina on ihan hyvä lääke.
Mutta sitä ennen hieman kuulumisia tänne.

Viikko sitten viikonloppu vietettiin tyttöjen kanssa tien päällä. Perjantaina ajeltiin Ouluun ja sunnuntaina takaisin kotiin. 1200 kilometria ilmastoidussa autossa varmasti edesauttoi tätä flunssaa. Mutta reissu oli kyllä ehdottomasti kaiken arvoinen. Oli ihana nähdä omaa perhettä ja muuta sukua. Ja tyttöjen kanssa matka meni muutenkin niin hyvin. On mulla reippaat mimmit! ♥


Oulussa pääsin myöskin treenaamaan kun innokkaita lapsenvahteja löytyy useita. :) Meikä kävi Hukassa BODYATTACK- tunnilla, se kun on mun tuorein laji. Oli ihan huippua treenata attackia, vaikka välillä taas mietin, että mihin sitä on tullut lähdettyä mukaan. ;) Tähän tietenkin vaikutti pari huonosti nukuttua yötä ja orastava flunssa. Ihanaa se kuitenkin taas oli. ♥ Ja Hukka on kyllä vaikuttava paikka! Upean suuri hyvinvointikeskus, missä palvelukin pelaa erittäin hyvin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

 Ja hei!!! Viikon päästä starttaa mun vakkariattackit Tuusulan Hyvässä kunnossa! Ihan huippua!!! Olen odottanut tätä niiiiiiin paljon. Nyt vaan pitää toipua taudista kunnolla ennen sitä. Kaikki lääkkeet ja tarvittaessa lepo mukaan, niin eiköhän se siitä.


Kuten kerroin pari viikkoa sitten, niin me sovittiin perheen kesken, että jokainen yhteinen vapaasunnuntai startataan jotenkin spesiaalisti. Tällä kertaa ei päästy retkeilemään huonon sään ja minun flunssan takia. Siispä leivottiin ekaluokkalaiseni kanssa aamiainen vähän pidemmän kaavan mukaan. Lotta teki suklaamuffinsseja minun opastuksellani ja itse väsäsin kasviskalkkunamuffinsseja. Lisäksi päräytin proteiinipitoisen mansikka-banaanipirtelön.


Mun suolaiset muffinit onnistuivat todella hyvin, vaikka heti aloin miettimään vähän  ravintorikkaampaa vaihtoehtoa seuraavaa kertaa ajatellen (muunmuassa osan jauhoista aion korvata leseillä). Ehkäpä seuraavan kokeilun jälkeen jaan reseptin myös teille. :) Myös Lotan suklaamuffinit maistuivat oikein maukkaille kahvin kanssa! :)


Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin lopettelen tällä erää ja lähden parantamaan itseäni: tai vähintäänkin turruttamaan oloa.
Toivottavasti toiselta puolelta löytyy terveempää väkeä.


MOIKKAMOI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti