"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 14. huhtikuuta 2016

Still alive

Toistan itseäni tiedän....


Mutta kiirettä on keväällä pitänyt. Ei tahdo aikaa riittää tietokoneen ääreen, mutta nyt otin asiakseni istahtaa tänne päivittelemään kuulumisia kuvien kera.


Viime aikoina on tullut tehtyä töitä, töitä ja töitä eli jumpattu on urakalla. :)  Lisäksi on rakenneltu kesän aikatauluja ja tehty paperitöitä. Mutta aikaa on tullut pyhitettyä myös mun omalle rakkaalle perheelle! ♥ Muutamaan otteeseen olemme olleet koko perhe kotona yhtäaikaa ja se on parasta luksusta arkeen. Yksi tällainen päivä oli viime sunnuntai kun pakkasimme eväsreput ja suuntasimme aamiaiselle ja samoilemaan metsään. Ilma oli ihanan raikas, tosin jaloissa raikkaus kosteuksineen tuntui joltain muulta kuin ihanalta. Onneksi villasukat on keksitty.


Hitsit miten ihana oli istuskella luonnon helmassa ja juoda kuumaa kaakaota. Meidän puheensorinan ja taaperon ilon kiljahdusten lisäksi kuului vain lintujen viserrystä. Muuten kaikkialla oli vain hiljaista. Me samoiltiin ihan tässä kotimaastossa, joten tämä ihana hiljaisuus on ollut osa elämäämme jo vuodesta 2007, kun tänne maalle muutettiin. Mutta aina siitä nauttii ihan yhtä kovin.  Jokainen lenkki näissä maastoissa saa miettimään kuinka kiitollinen sitä voikaan olla tästä raikkaasta, puhtaasta ilmasta ja tottakai ihmisistä joiden kanssa saan tämän elämän jakaa! ♥Meidän sunnuntain startti oli lämminhenkinen ja sovimmekin, että teemme vastaavanlaisia juttuja joka sunnuntai, kun olemme yhdessä vapaalla. Ei se paljoa vaadi, että saisi luksusta arkeen. Tärkeintä on olla kiireettömästi yhdessä rakkaiden kanssa. ♥


Huomenna meillä olisi tarkoitus lähteä roadripille kohti Oulua tyttöjen kanssa. Mies on duunissa, joten matka tehdään ihan tyttöjengillä. Muutama ajokilometri on edessä, mutta ei se haittaa!

 Minun mummoni on sairaalassa, eikä sieltä ilmeisesti enään kotiudu. Nyt kun lähdemme, niin kerkeämme rakkaan näkemään vielä kerran. Koskaan ei tiedä kuinka paljon aikaa meillä täällä maanpäällä on. Mutta jos tiedämme, ettei sitä aikaa ole jäljellä paljoa, silloin mikään ei ole tärkeämpää kuin olla vielä kerran siellä rakkaan ihmisen vierellä. Kiitos vaan kaikille työkavereille, jotka auttoivat tuntieni järjestelyjen kanssa ja näin mahdollistivat tulevan matkan. ♥♥♥ Olen enemmän kuin kiitollinen.  ♥♥♥


Mutta nyt jatkuu laatuaika mamman pienen ihmisen kanssa! Minä lupaan palata asiaan vähän useammin nyt, kun aikataulut vähän rauhoittuvat.


Mukavaa loppuviikkoa teille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti