"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 7. helmikuuta 2012

Tiistaitouhuja

Moikkamoi!
Uusi viikko alkoi eilen pitkällä työpäivällä. Päivä oli onneksi tiivis, joten meni nopeasti ilman että hyydyin välillä. Päivä sujui muutenkin hyvin, kiitos aivan ihanien asiakkaiden. Erään kuntosaliryhmän kanssa höpötellään aina niin kovin, että aika juoksee siivillä. Tottakai siinä samalla tekevät liikkeitä myös ahkerasti. Mutta kyllä kuntoilu saa hauskaakin olla ja eläkeläisille tärkeän lihaskunnon lisäksi se on tärkeä sosiaalinen tapahtuma. Ihana olla kannustamassa heitä ja kokea sitä todellista liikunnan iloa, aivan mahtavaa.
Tänään mulla on vapaapäivä. Tosin heti aamusta on oltu liikenteessä asioita hoitamassa, muunmuassa käytiin pankissa papereita allekirjoittamassa. Nähtäväksi jää, onko meillä huomeniltana tämännäköinen auto pihassa, kun tulen töistä! Mies on yhtä tuonkaltaista yksilöä menossa huomenna katsomaan ja ihan "tositarkoituksella." Itse olin enemmän miettinyt Audia, mutta onhan meillä edelleen yksi sellainen ja kokonaisuus on se, mikä ratkaisee. Kyllä se tuollainenkin silmää hivelee... ;)
Tänään olisi vielä luomisen tuskaa edessä. Pitää viimeistellä uusi Core- ohjelma, samoin Piloxing. Pari päivää olisi painettava töissä, sen jälkeen koittaa vapaus ja Prahan matka.
Nyt hommiin, moimoimoi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti