"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vain elämää- livekonsertissa ja viikonlopun mietteitä

Sunnuntai- ilta!


Kerroinkin tuossa taannoin, että joulupukkini osti minulle joululahjaksi liput Vain elämää- live konserttiin Espoon Barona- areenalle. Konsertti oli tänään ja meillä oli hyvät käytäväpaikat permannolla.
Voi kerta kaikkiaan miten ihana konsertti oli. Tuli naurettua, itkettyä, taputettua ja laulettua. Täytyy sanoa, että arvostan suuresti kaikkia noita hienoja artisteja. Luulen, että mieskin ymmärtää nyt paremmin, miksi Siltsi on ollut suosikkini jo pitkään. Ja on edelleen. Toki täytyy sanoa, että sarjan myötä minulla on monta muutakin suosikia.Esimerkiksi Erinin laulu- ja tulkintataito on jotain todella loistavaa. Katri Helenaa kun kuuli livenä, niin voi todeta hänen äänensäkin hymyilevän laulaessaan.
Oli kyllä ihan mahtavaa, pakko vielä hehkuttaa. Menkäähän muutkin katsomaan, jos vielä keikkoja tulee (luulisin..).
  Asiakkaille tiedoksi, että saatte jatkossakin kuulla tunneillani Vain elämää- sarjasta tuttuja biisejä, innostus ei ole mitenkään laskemaan päin! :)





Huomenna olisi vuoden viimeinen päivä. Omalla kohdallani se tietää töitä.
Ohjaan huomenna

  • Spinning 30min
  • Bodypump 30min
  • Jooga 1h
  • RVP 1h
  • Totalbody 1h


Huomenna vaihdan uuden bodypump- ohjelman, onneksi ensimmäinen kerta on vaan puolen tunnin setti: viikon päästä sitten tunnin ohjelma ja oneksi siitä eteenpäin taas vähintään kerran viikossa.
Kevään lukkari on julkaistu ja omat tunnit kevääksi tiedossa. Tulen ohjaamaan monta tuntia joogaa+ kehonhuoltotyylistä tuntia/vko ja vakkaristi raskaampia tunteja on vain piloxing, bodypump ja spinning. Mutta jääpähän tilaa myös omalle treenille. Liikuntavastaavana minun täytyy myös säännöllisesti vierailla muiden tunneilla, mutta sen teen kyllä enemmän kuin mielellään. Meillä on ammattitaitoisia ja muutenkin loistavia ohjuksia tupa täynnä. :)
Uusi vuosi tuo myös tavoitteellisempaa treeniä, mutta näistä tarkemmin huomenna tai heti ensi vuoden alussa.
Nyt vielä kertaalleen katsomaan bodypump- dvd ja sitten nukkumattia moikkaamaan.



Ihanaa loppuvuotta kaikille! ;D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti