"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Uuden viikon kuulumiset ja kysymys/vastauspostaukseen kysymyksiä.

Tiistai huomenta arvon kaverit! :)

Mulla alkoi työviikko eilen kiireisesti ja samalla tahdilla tulee myös jatkumaan. Tällä viikolla on duunia kuutenä päivänä ja maanantaista torstaihin ihan kunnon pitkät päivät vielä tiedossa.
Mutta jaksaa jaksaa.. Ensi viikon lauantaina startataan Turkkiin rentoutumaan viikoksi. Tiedossa on rentoutumista ja ihanaa yhdessä oloa perheen kanssa!♥ Säällä ei oo mitään merkitystä, loma on aina loma muutenkin. All inclusive ja hyvät harrastusmahdollisuudet+ paras seura. Voiko ihminen enempää lomaltaan toivoa?
Näissä maisemissa tulemme lomamme viettämään Turklerin kylässä lähellä Alanyaa!
 Lomasuunnitelmiin kuuluu:


  • Syödä hyvin (:D). Tuolta löytyy myös omat dieettipöytänsä ja ihanat hedelmävuoret, joten pelkällä hiilarihötöllä en ajatellut viikkoa vetää. Mutta aivan varmasti tulee jälkkäriäkin syötyä ja todennäköisesti vieläpä päivittäin! :D

  • Liikkua ja uida. Mutta täysin tavoitteettomasti (voiko noin sanoa?). Lomaliikunnasta en todellakaan revi stressiä, mutta kyllä esim kuntosalivermeet ovat mukana. Toivottavasti maastot ja oma fiilis sallii myös juoksulenkit, niin saa ne startattua tuolla. Uimista tulee varmasti harrastettua ja esim vesijumppaa, jos tuolla sitä järjestetään.  Mutta täysin fiiliksen mukaan mennään.

  • Lukea. Ajattelin ottaa kirjan mukaan reissuun, josko pitkästä aikaa saisi yhden kirjan luettua. 

  • Laatuaika omien rakkaiden kanssa!♥ Tää on lopulta se ainoa tavoite ja tämän tiedän myös toteutuvan. Odotetaan kaikki lomaa ja meille vanhemmille yhdessäolo lasten ehdoilla on se tärkein juttu. Eli loma tulee onnistumaan olosuhteista viis! ♥ Myös minun appivanhempani ovat mukana, joten tiedossa on laatuaikaa myös heidän kanssaan ja heidän avulla myös miehen kanssa kahden. ♥



"Sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa!" Ja enään reilu viikko aikaa tähän! :) Niin paljon kun työstäni ja arjestani tykkäänkin, niin loma on kyllä tervetullut! :)

Laitan tänne alle kuulumiset Vlogian puolelta eiliseltä. Siellä kuulumisia työviikosta ja painonpudotusprojektista muunmuassa.  Ja esitän saman toiveen myös bloggerin puolelle.

Toivoisin kysymyspostaukseen teiltä kysymyksiä. Mitä haluatte, että kerron teille? 
 En ole tässä neljään blogivuoteeni vielä yhtään vastauspostausta tehnyt, joten nyt olisi korkea aika! :)
 Tulen tekemään vastauspostauksen tänne blogin puolelle, sekä videon vlogiaan! :) Muutenkin toiveita postausten suhteen saa, ja pitääkin esittää, eli ne ovat aina tervetulleita! :)


Mutta eilisten terveisten myötä: ihanaa uutta viikkoa kaikille teille! Paljon positiivisia säteitä lähetän jokaiselle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti