"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 9. maaliskuuta 2015

LesMills jatkokoulutuksissa

Moikka!

Onpa aivan mieletön keli! ♥ Aurinko paistaa ja elämä hymyilee. Vieläpä lumikin sulaa! ♥ Aamulenkillä oli ihanaa. Linnut visersi ja luonto heräilee muutenkin. Kaunista! ♥

Herkistelyt sikseen ja aiheeseen. Mulla on TODELLA sellainen tunne kropassa, että olen jotain tehnyt ja se jokin (eli treeni) on mennyt perille asti. 

Olin tosiaan eilen LesMills- jatkoilla. Onnistuin saamaan kaikkien omien lajieni jatkot samaan päivään, joten pakkohan se oli ottaa, kun toista tilaisuutta ei välttis tänä vuonna tule. Mutta miten kummassa sitä ei osaa ottaa kevyemmin? :D Bodycombat, RPM, Bodypump ja CXWORX samana päivänä on aikamoinen setti, etenkin kun RPM:ssä vedettiin 60- minuutin tunti normaalin 45- minuutin tunnin sijaan. Yöllä ei uni tullut, koska kroppa kävi ylikierroksilla. Noh tein sitten keskellä yötä työjuttuja aamulta pois. :D

Yksi parhaista puolista jatkokoulutuksissa on nähdä tuttuja. Nytkin tuttuja oli kaikilla tunneilla ja tekeminen on paljon kivempaa, kun on kavereita mukana. Verkostoituminen on yksi miellyttävä osa LesMills- ohjaajaperhettä. :) 
Myöskin motivaatioon saa valtavasti lisärutistusta mahtavien kouluttajien Masterclass- tunneilta+ tuntuuhan se mielettömältä tehdä ohjelmaa yhdessä kolleegoiden kanssa. Sali täynnä voimaa, osaamista ja huikeeta energiaa. WAU!

Mutta ensikosketus uusiin lajeihin on saatu ja tästä alkaa opettelu ja ohjelmien vaihto pikkuhiljaa. 
Alla olevalla videolla kerron teille ensifiiliksiä Bodypump 93-, Bodycombat 63-, RPM 66- ja CXWORX 18- ohjelmista. Tarkemmat tuntiselostukset kerron, kun olen päässyt ohjelmiin perehtymään paremmin (esim vetämään ekan kerran kutakin, tai ainakin treenannut ohjelmaa läpi).


Näiden videoterveisten myötä toivotan teille Valoisaa uutta viikkoa! Palaan asiaan tänään/huomenna Fitball/RVP treenin ohjeiden kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti