"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 19. toukokuuta 2015

Homma etenee...ja kilot karisee




Uusi viikko ja samat kujeet


Eilen käynnistyi dieettiviikko kolme ja puntarillakin tuli käytyä. Kahdessa viikossa paino tippui 2,5kg. Suurin muutos on kuitenkin rasva- ja lihasprosentissa. Noin neljässä viikossa rasvaprosentti on pudonnut reilu kolme prosenttia ja lihasprosentti kasvaa koko ajan. Rasvaprosentti on vajaa prosenttia vaille normaali ja lihasprosentti 0,2% päässä korkeasta. Näillä kiloilla siis kuitenkin koostumus on jo kohtalainen, vaikka raskauskiloja rasvoineen vielä jäljellä onkin useita!

Jokatapauksessa puhdistetun ruokavalion kanssa sujuu hyvin. Nälkää en näe ja syödä saa edelleen paljon. Uusia herkkujakin on siunaantunut, esimerkiksi:

Terveellisemmät suolatut cashewpähkinät

  • Ota kourallinen naturell- cashewpähkinöitä ja käytä niitä veden alla
  • Kaada nämä pakaste/minigrip- pussiin ja lisää vähän suolaa (+muita mausteita?) ja sekoita
  • NAUTI
Tästä ideasta kiitän superdieettiläisiä, jotka jakavat omia ohjeitaan meidän yhteisessä facebook- ryhmässä. Kiitos, jos joku teistä sattuu olemaan ruudun toisella puolellea! ♥
Dieetillä tosiaan suolaa pitääkin lisätä, koska puhdistetussa ruokavaliossa sitä ei valmiina juuri ole. Näin saa näppärästi lisättyä sitä ja tämä yllä olevaohje vie kyllä kielen mennessään, nam nam!

Kaikki on sujunut oikein hyvin ja jatkuu edelleen. Mulle tämä on helppoa, koska kaikki ruoka-ainekset ovat itselleni tuttuja omassa ruokavaliossani. Meillä syödään normaalissa arjessa kuitenkin kasviksia, rahkaa, munia ja raejuustoa muunmuassa, eli ei mitään uutta auringon alla. Ainoa, mikä tekee tästä itselleni dieetin on punnitseminen. Pyrin arjessa punnitsemaan suht tarkasti ruoat. Eri asia on ulkona syöminen kuten seuraavassa kuvassa. Puffassa mennään mututuntumalla. Tuosta kuvasta jäi syömättä kananmunan keltuaiset. Leipä ei ollut paras mahdollinen, mutta ruisleipää ei ollut tarjolla. Kohtuus kaikessa ja pienet poikkeukset eivät venettä kaada. 


Tämä viikko on alkanut vauhdikkaasti ja niin tulee jatkumaankin. Mulla on duunien lisäksi tälle viikolle tiedossa 20h pilateskoulutusta, LesMills- jatkot sekä futispeli. Ja lepopäivät ovat nollassa, tosin torstai ja perjantai treenataan "vain" pilatesta, vaikka sitä onkin sitten tuntitolkulla. Mutta ihan kivaa vaihtelua varmasti.



Mulle aktiiviset päivät ja dieettipäivät sopiat hyvin yhteen. Kun on omat eväät mukana, niin on ihan sama, mitä sitä syö. Vaikeimpia päiviä ovat vapaapäivät kotona, kun yhtäkkiä huvittaisi kaikkea pupeltaa. Mutta kuten sanottu, pienet sovellukset eivät venettä kaada ja onneksi tykkään syödä myös kevyitä herkkuja, kuten kuvan rahka (missä valkuaisvaahtoa ja mustikkaa+ makeutusta seassa).
Ja kun syö ravitsevasti ja monipuolisesti+ SÄÄNNÖLLISESTI, niin ei ne mielihalutkaan ole ylivoimaisia. 





Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin..Lähden valmistautumaan illan settiin,mikä pitää sisällään 45- minuutin muokkaustunnin, tunnin sisäpyöräilyn ja tunnin lämpöjoogan.

Ihanaa päivää myös sulle! ♥





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti