"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappu takana- superdieetti edessä


Uusi viikko ja uudet kujeet!




Vappu tuli ja meni...onneksi. Vaikka ihanaa oli perheen kanssa, meni tämä juhla lätkästudioineen totaalisesti herkuttelun puolelle. Nyt sille tulee stoppi, mutta palataan siihen muutaman rivin päästä.

Jokatapauksessa vappua vietettiin perheen kesken. Vappuaattona oltiin kotona: syötiin hyvin ja katsottiin elokuvia. Vappupäivänä olimme perinteisesti vappujuhlissa, missä tytöt pääsivät muunmuassa koiran perään kärryihin. Isompi nautti muutenkin riehumisesta, pienempi katseli ihmeissään ihmispaljoutta. Niin monta ihmeellistä asiaa mahtuu tähänkin maailmaan. ♥
Vappupäivään kuului luonnollisesti myös lätkästudio: tottahan Suomea täytyy kannustaa.

Vappuna liikunta oli itselläni täydessä nollassa, mutta niin on kyllä kehokin kaivannut ihan nollausta. Mulla on raskas kevät takana ja nyt kun helpottaa, niin iskee väsymys. Väsymyksen lisäksi elimistö huutaa sokeria, toki se koukku on myös itse aiheutettu. Vapun aika meni aika lahjakkaasti herkutellessa ja on herkkuja muutenkin ollut arjessa mukana. Mulla mammakiloprojekti on junnannut pitkään paikallaan, eikä normaali järkevä syöminen yhdistettynä runsaaseen liikuntaan tunnu tepsivän. Toki tässä itse määriteltävissä olevassa ruokavaliossa on helpompi lipsua: yksi karkkipäivä vaihtuu kahteen jne..

Lauantai- iltana siinä mahamakkaraani rutistellessa tein hetken mielijohteesta ostoksen: tilasin fitfarmin superdieetin. Tämä on kuusiviikkoinen hiilihydraattitietoinen dieetti, mikä toimii hyvin. Itseasiassa mulle oli tärkeintä se, että mulla on valmis ohjelma mitä noudattaa. Tietoa ja taitoa on itselläni tehdä ateriasuunnitelmia, mutta alkuun on helpompi päästä jonkun toisen ohjeilla: niissä pysyminen on myös helpompaa kuin omissa suunnitelmissaan.



Tällä dieetillähän saa syödä hyvin ja dieetti on helppo rakentaa itselleen sopivaksi. Tuotteet löytyvät normaali kaupoista ja ohjeet ovat simppelit. Itseasiassa tämä tekee elämästä helpompaa, vaikka esimerkiksi jonkun päivän saakin pyhittää keittiöön, kun valmistaa ruokia useammaksi päiväksi.

Nyt siis seuraavat viikot, toivottavasti koko kuusi viikkoa yritän mahdollisimman tarkasti noudattaa ohjeita ja toivon tällä saavani raskauskilot selätettyä. Jos tahti käy jossain kohtaa liian ankaraksi paljon liikkuvana, hyppään enemmän energiaa sisältävään miesten ruokavalioon. Uskon kuitenkin pärjääväni.
Tosiaan tavoittelen raskauskilojen karistusta ja nollausta sokerikoukusta. Kaikki muu mikä tulee on plussaa. Aloitus tapahtui siis tänään ja tavoitteena noin kuuden kilon karistus!

Oon miettinyt ja muiden samassa tilanteessa olevien kanssa myös keskustellut, kuinka hiton paljon vaikeampaa on saada raskauskilot pois toistamiseen. Varmasti ikä ja mahan toistamiseen venyminen vaikuttaa, mutta on ollut kyllä niin takkuista. Uskon myös paljon liikkuvana (jopa 20h/vko) kroppani menneen jonkin sortin paastotilaan, sillä talvi on tuonut tullessaan muutaman lisäkilon. Siksipä tuo superdieetti on hyvä, sillä alkuun ruokavaliooni tulee jopa lisää energiaa. Josko kroppa käynnistyisi ja kutistuminen alkaisi sen myötä. Jos tämä ei auta, on varmasti aika tarkistaa elimistön toimiminen.

Mutta uskotaan että auttaa.
Nyt on siis julkista lupaukseni raskauskilojen karistamisesta.
Tulen raportoimaan projektistani täällä aina välillä.

Onko kukaan muu liittynyt samaan projektiin?

Anyway, nyt kutsuu ruoanlaitto keittiössä ja sitten lähden opettamaan kahvakuulailua!

Moi vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti