"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Liikunnan iloa ja tuskaa



Elossa ollaan, vaikka kiire on pitänyt mut pois koneelta

Nyt kuitenkin ajattelin pikaisesti päivittää viime aikojen kuulumiset. Alkavalla viikolla kiire helpottaa ja silloin päivityksetkin tulevat taas säällöllisemmin. Paljon juttua olisikin, mutta niistä myöhemmin...

Tällä viikolla on painettu menemään kovalla sykkeellä. Hommaa on riittänyt muunmuassa neljän uuden LesMills- ohjelman opettelussa. Keskiviikkona vedin ekan kerran uuden RPM:n ja samaisena päivänä vaihdoin puolet uudesta BODYPUMPISTA. Perjantaina vedin Järvenpään Ladylinella uuden Bodycombatin yhdessä Annen kanssa ja tänään pitäisi vaihtaa puolet CXWORX- ohjelmasta. Kokonaan en kerkeä sitä vaihtamaan, koska ei oo vaan viime päivinä ollut aikaa opetella. Lisäksi mulla alkaa loma maanantain jälkeen ja seuraavan kerran ohjaan CXWORXIA vasta 28.06. Vaihdan kokonaan siis silloin.

Mutta, joo, viime aikoina on liikuttu ehkäpä vielä tavallistakin enemmän, ja sen kyllä kieltämättä tuntee nahoissaan.
Combat treenaaja kotona
Perjantaina huhkin kotona uutta combattia ja olin vetämässä myöhemmin tunnin setin Jäkessä. Tämä uusi Bodycombat on niin huikea, rakkautta ensi iskuilla. Tästä teen teille myös esittelyn, tuo aiempi kun jäi (en ohjannut sitä kokonaisena tuntina enkä kerennyt tunneille asiakkaaksi).

Lisäksi ohjasin perjantaina kahvakuulan ja RPM 30min- tunnit. Tuntien jälkeen löträsin suihkussa ja painuin futispeliin, joka alkoi vasta 21.00. Siellä vielä tunnin peli ja lämpät siihen alle. Noh myöhään illalla kotiuduttua ei uni tullut, kun kroppa kävi ylikierroksilla. Tuli valvottua varmaan reilu kahteen ja se ei oikeen riittänyt levoksi, kun herätyskello soi klo 05.00.

Ei auttanut kun silmät ristissä ajella Keravalle ja vaihtaa joukkuekaverin kyytiin. Suuntana oli Hanko ja siellä 7 futispeliä edessä. Ekat pelit jaksoi vääntää ihan ok, mutta kyllähän jaloissa alkoi painaa tavallista nopeammin. Mun polvi ei myöskään ole ihan priimakunnossa (muutama viikko sitten vastustaja tuli sukille takaapäin, eikä oo vielä ihan toipunut)
 ja parin pelin jälkeen se alkoi keräämään nestettä tosi paljon. Ei kuitenkaan mitään pettämistä tai muuta vauriota tuntunut, joten jatkoin pelejä lyhyillä vaihdoilla. Vaikka väsy painoi ja painaa, niin rakkaudesta lajiin oli niin kivaa. Meillä on myös hulvattoman hauska joukkue, jossa kaikilla on asenne kohdallaan. Onhan se voittaminen kivaa, mutta tässä porukassa tappiotkin kestää paremmin, eihän se voitto ole enään tässä iässä niin tärkeä. Pääasia, että saa harrastaa rakasta lajia kivassa porukassa. Ihan hyvin meillä pelit meni, sillä ainoastaan yksi peli hävittiin varsinaisella peliajalla, sekin 1-0. Yksi peli hävittiin myös rankkareilla, mutta muut voitettiin: 3 rankuilla ja kaksi muuta suoraan 2-0 ja 2-1.

Pakollinen turnausselfie
Täydelinen oli päivä, väsyneenäkin. Aurinko paistoi ja elämä hymyili. Kotimatkalla tuli ihan itkukin, jutut oli niin huonoja! ;D ;D ;D

Tein kaksi havaintoa viikonlopun aikana:
1. Älä laita aurinkorasvaa juuri ennen peliä- ellet halua rasvaisia silmiä
2. Olisin voinut laittaa aurinkorasvaa vähän aiemmin (T:Rapu)

Sää suosi ja nurmet olivat huippukunnossa

Tänään aamulla herätessäni ensi havainto on kipeä kroppa ja puujalka. Mietin, miten ihmeessä selviän tän illan tunneista. Noh, tsempillä mennään ja särkylääkkeillä. :) Onneksi lepoa on pian luvassa enemmänkin.

Nyt uuden CXWORX- ohjelman kimppuun ja sitten töihin.

Ihanaa sunnuntain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti