"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kotitreeniä ja muuta turinaa





Juhannuksen jälkeenkin ON elämää!




Eilen suosi sää ja meikäläisen vatsakin jakseli iltaa kohti paremmin. Siispä hyppäsin alkuillasta pyörän selkään ja päräytin 55 minuutin reippaan pyörälenkin RPM- musiikkien rytmittäessä menoa.

Perään halusin tehdä vielä napakan lihaskuntotreeniin ja päädyinkin CXWORX- treenin uusimpaan ohjelmaan. Mun täytyy kuitenkin opetella uusi ohjelma kunnolla (puolet vasta vaihtanut), joten tässä treenissä yhdistyi hyöty ja huvi.
Mun CXWORX- studioni oli vähän toisenlainen tänään, vai mitä?




Jossain kohtaa siirryin ulkoa sisään, koska aurinko meni pilveen ja itikoita tuli lisää. Mutta kivan treenin sain jokatapauksessa tehtyä. Tämä CXWORX 19- treeni haastaa tasapainoa erittäin paljon. Lisäksi ohjelma tarjoaa uusia, tehokkaita liikkeitä, mistä oon innoissani. Tällä viikolla tulee tehtyä toinenkin CXWORX- harjoitus kotona, sillä omat tuntini ovat kesäloman takia tauolla.

Oli aivan ihanaa liikkua pitkästä aikaa kotona. Mun kotitreenini ovat lähes aina täysin fiilispohjaisia. Työ ja joukkueurheilu pitävät huolen siitä, että treenit ja pelit ovat aika lailla rytmitettyjä ja aikatauluihin sidottuja. Siksi extempore kotitreenit ovat hyvää vaihtelua arjen rutiineihin.





Mulla oli ennen Juhannusta pitkä ja raskas liikuntaputki. Siksipä Juhannuksena oli tarkoitus lepäillä ja palautella. Kuitenkin kaksi päivää lepoa oli aivan riittävä: eilen oli jo pakko päästä liikkumaan: pää ja kroppa alkoi kipuilemaan liiasta levosta. Paljon liikkuvana kropalle ei ole ominaista olla passiivinen. Kuitenkin kotitreenini eilen oli hyvin palauttavaa. Pyörälläkin pidin melko pieniä vastuksia ja pyöritin sitä vastoin enemmän. CXWORX haastaa keskivartalon, mutta ei ole itselleni fyysisesti millään lailla rankka treeni, joten sopi hyvin lihaskunnoksi kevyempään treenipäivään.

Tänään vaihtuikin uusi viikko ja sen myötä uudet kujeet. Juhannuksen herkuttelut ovat taakse jäänyttä elämää ja tilalle tuli terveellisempi, normaali elämä. Liityin Superdieetti plussaan (eli siihen superdieetin 6 viikon jatkovalmennukseen), mutta tälle päivää en oo kerennyt tarkasti ohjeisiin tutustua. Järkevällä linjalla ja nopeasti katsottuna kutakuinkin ohjeiden mukaisesti mennään kuitenkin jo tänään. Pari-kolme kiloa olisi tarkoitus nipistää painosta pois. Viimeinen viisi kiloa on aika lähellä lopullista tavoitetta, mutta sinne mennään pikkuhiljaa rasvaa polttaen ja lihasta lisäten.

Tänään lomapäivän kunniaksi ajattelin suunnata jumpalle: RPM ja BODYPUMP olisi tähtäimessä. Aivan mahtavaa päästä välillä toisten ohjaajien tunneille asiakkaaksi.

Mutta nyt kahvia keittelemään. Muut syövät kahvipöydässä raparperipiirakkaa ja vaniljajätskiä, mutta minä mutustan proteiinipatukkaa. Mistään en jää paitsi, sillä eilen sain näitä syödä itsekin ja hyvältä maistui. Nyt pärjää taas ilman herkkuja vähän aikaa!

Mutta hei: nyt toivottelen hyvät päivän jatkot! Palatkaamme huomenna asiaan BODYCOMBAT 64- kertomuksen kera!

MOIMOIMOI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti