"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Miten se superdieetti sitten menikään?

Se on loppu nyt...



Tänään

Superdieetti meinaan. Sunnuntaina tuli täyteen kuusi viikkoa siis. Mähän jäin ekojen viikkojen jälkeenkin vähän korkeampiin kaloreihin. Tämä ei ollut mikään tekosyy esimerkiksi herkuttelulle, vaan runsaan urheilun aiheuttama pakko. Tällä liikuntamäärällä ja liian niukalla ravinnolla saisin kroppani vaan täysin jumiin. Siispä esimerkiksi kaurapuuro pysyi jokapäiväisessä elämässä alusta loppuun asti.





Kuukausi sitten

 Dieetti sujui erittäin hyvin ja tällä omalla sovelluksella siinä oli helppo pysyä. Ekoilla viikoilla tuli henkisesti hankalampia vaiheita, kun piru olkapäällä yritti kuiskia kaikenlaisia, kuten: "voit hyvin soveltaa, eikä pari herkkua pahaa tee..". Mutta kun tästä pääsin yli, ei ollut mitään ongelmia missään kohtaa. Olen voinut erittäin hyvin koko ajan: tosin jos on ollut nälkä, olen ottanut jotain ylimääräistä, sallittuja raaka- aineita vain. Poikkeuksena oli viime lauantai ja siellä ollut futisturnaus. Silloin söin mitä pystyin, muunmuassa yhden makkaran. Proteiini tuli purkista ja patukasta. Överiksi ei sekään päivä kuitenkaan mennyt.

Tänään


Mitä tuloksiin tulee, niin loppupunnitusta mun on turha tehdä tässä kohtaa: viikonlopun jäljiltä koko kroppa on ihan turvonnut ja polvikin kerännyt paljon nestettä. Lisäksi syön nyt tulehduskipulääkettä kuurina, joten pari ekstrakiloa pomppasi turvotuksen muodossa heti (kuvissakin tämä on nähtävissä kasvoissa).

Kuukausi sitten
Lihas erottunee paremmin nyt?
Mutta reilu viidessä viikossa (viime viikon puolivälissä punnittu) minulta oli kadonnut tasan 5kiloa!!! Rasvaprosentti putosi samalla  reilu 3% ja lihasprosentti kasvoi. Eli nämäkin luvut menivät oikeaan suuntaan.


 Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
Mutta mitäs sitten teinkään: maanantaina mottoni oli: parempi överit kuin vajarit. Ja niin ajoin töiden jälkeen Kärkkäiselle nälkäisenä ja huonosti syöneenä, vähän huonolla tuulellakin ja ostin hillittömän karkkisäkin ja laatikon hopeatoffeeta. Kaiken huippuhan oli, ettei erityisemmin tehdyt edes mieli, mutta kun Game of Thronesin kauden päätösjakso oli käsillä, dieetti loppu ja muitakin muutoksia elämässä...
Mutta kyllä me nautittiin, koko porukalla. Nyt palataan normaaliin ruotuun ja herkkuja vain kohtuudella. Juhannuksena varmasti menee muutama makkara ja punkkulasi, mutta kohtuudella kylläkin, kuten tästä eteenpäin aina. 

Mietin vielä osallistuisinko Superdieetin jatkovalmennukseen Superdieetti plussaan. Se alkaisi maanantaina, joten päätöksiä pitäisi pian tehdä. Tässä kohtaa valmiit, jonkun toisen tekemät suunnitelmat kuulostavat houkuttelevilta. Mutta harkitaan nyt vielä.

Jos sinä siellä harkitset tätä dieettiä, niin voin kyllä suositella lämpimästi. Jos on valmis näkemään vaivaa, niin tästä voi saada todella monipuolisen rungon dieettieväisiin. Moni itkee ettei jaksa vaikkapa paljoa maitorahkaa/munia tmv. Mutta kun niitä ei tarvitse syödä oikeasti paljoa jos otat selvää mihin voit vaihtaa. Nimimerkillä mun jokaiseen päivään ei kuulunut maitorahka eikä munatkaan, vaikka niistä tykkäänkin. Dieetti vaatii aina vaivannäköä ja olipa metodi mikä tahansa, ei siinä pärjää jos ei ole valmis näkemään yhtään vaivaa. Toki tämäkään dieetti ei varmasti sovi kaikille, mutta on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Maksu ei kuitenkaan ole mikään katastrofi, ja jos ei muuta niin saatpahan ainakin valmiit treeniohjelmat.



 MUTTA nyt jatkuu bodypump 94- ohjelman kertaus. Tänään pitäisi vetää ohjelma eka kertaa kokonaan. Opeteltavaa riittää vielä!

Epävakaisesta kelistä huolimatta: ihanaa keskiviikkoa sulle!


2 kommenttia:

  1. Ite alotin samassa ryhmässä superdietin. Ihan mahtava kokemus 5 cm vyötäröltä ja 6 kg. Nyt ite jatkanu paino pudonnu kilon mutta sitkeesti jatkan niin kauan että 3 kg putoo vielä. 4 lenkkiä viikossa ja 4 salitreeniä (kotona) ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vasta huomasin kommenttisi. Hienoa Armi! Kyllä tuo pudotus ja kadonneet sentit motivoivat jatkamaan. Toivottavasti sulla tsemppi jatkunut edelleen. :) Hyvää dyksyn alkua sulle. :)

      Poista