"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kokeileva keittiö vol 1& kuulumisia sairastuvalta

Sunnuntaita!

En palannut tänne päivittelemään bodystep- koulutuksen kuulumisia, koska flunssa kaatoi totaalisesti sänkyyn ja koulutus siirtyi osaltani elokuulle. Harmihan se on, mutta terveys on tärkeämpää.. Ehtiihän sitä myöhemminkin tuohon koulutukseen! Onneksi LesMillsillä ollaan ymmärtäväisiä tällaisissa tapauksissa ja siirto seuraavaan koulutukseen onnistui helposti. Elokuun alussa sitten paremmalla onnella mennään mukaan!:)

Pari päivää olen ollut totaalilevossa ja se alkaa kyllä tuntumaan kropassa. Hirvee jumi ja nesteet jämähtäneet. Tänään ajattelin kevyesti liikkua omassa olohuoneessa ainakin joogan verran. Ihan pakko tehdä edes jotain. Tästä voi päätellä, että taudin pahin vaihe on taittunut. Varovasti tietenkin pitää mennä eikä missään nimessä vielä hikiliikuntaa vetää. Huomenna sitten töissä on sen aika.

Eilen teki hirmuisesti mieli jotain hyvää, mutta ei ollut voimia alkaa pukemaan, saati sitten autoilemaan kauppaan. Siispä päätin tehdä proteiinilettuja.
Taikinaan laitoin:
  • 1,5 banaania
  • 2 munaa
  • n.1dl rasvatonta maitoa
  • vajaa 1 annos vaniljaproteiinia
  • Paistamiseen voita tai öljyä (olisin käyttänyt kookosrasvaa, mutta oli päässyt loppumaan, siksi käytinkin voita/rypsiöljyä)
Tässä kuvassa ei koostumus ole vielä kohdillaan..
Ohje ja teko on ihan naurettavan helppoa: kaikki vaan sekaisin ja paistamaan. Jouduin paistovaiheessa opettelmaan kantapään kautta sanan mieto lämpö: muutamat letut tuli liian isolla lämpötilalla paistettua mustiksi.
Mutta kaikenkaikkiaan aivan mielettömän hyviä lettuja tuli. Ja tuosta reseptistä tulee tosi monta pikkulettua. Hyvin vie makean nälkää ja hyvillä ravintosisällöillä vielä (verrattuna "normaaleihin" herkkuihin..).
Syötiin letut kohmeisten pakastemarjojen (mustikat ja vadelmat) kanssa.

NAM,NAM!
Tänään uusiksi? Ehkäpä vähän muokatulla reseptillä (mannisen banaanitoffeella..???).
Tein taannoin myös proteiinimuffinsseja, mutta en kovin onnistuneella reseptillä. Täytyy jatkaa tuotekehitystä vielä eteenpäin.
Jos jollakulla on vinkata hyvistä ja helpoista resepteistä (letut, prodemuffinssit), niin Let Me Know!!!

Onhan noita netti pullollaan ja kun vauhtiin pääsee, niin soveltaminenkin on helppoa.

Mutta nyt lähden rakentamaan MixMaisterin kanssa pari uutta ohjelmaa: spinningiä ja corea. Sen jälkeen laatuaikaa viettämään muodikkaan lapseni kanssa! :) Keltä lie pettämättömän tyylitajunsa perinyt...

Moikkamoi!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti