"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sadonkorjuupuuroa


En ajatellut muuttaa blogia miksikään puuroblogiksi (:D),


 mutta oli pakko tulla vinkkaamaan aivan mahdottoman hyvästä puurosta. Ostin tällaisen puuron taannoin lähisiwasta heräteostoksena. Myyjän kanssa juteltiin, että toisten mielestä tämä on puuroksi liian kallista (siwassa n.2e). Niin, kaikki on suhteellista. Omasta mielestäni tämä on melkeen ilmaista herkuksi. ;D
Ja niin hyvää! Tämä ihanuus sisältää muunmuassa siemeniä, mitkä antavat ihanaa suutuntumaa puuroon. Itse lisään tähän vielä leseitä, jotta laiska suoli pelaisi paremmin.

Tämä puuro on maistunut nyt monena aamuna tuttujen juttujen, eli lesitiinin, raejuuston, marjojen ja marjasopan kanssa. Ja maistuu jälleen huomenna kun aamulla duuniin lähden. :) Tosin huomenna mennään ilman lesitiiniä, sillä se on loppu. Maistunee varmaankin ilmankin.


Tänään mulla on ollut viikon ainoa lepo- ja vapaapäivä. En oo tehnyt juuri muuta kuin maannut ja syönyt. Noh, sisko vietiin juna- asemalle ja kaupassa kävin vauvan kanssa.


Mulla on kroppa aivan jättiväsynyt. Tunnen vähän liiankin hyvin tehneeni ja paljon olenkin revitellyt! Heiaheian mukaan alkukuussa (11pvä) oon huhkinut noin 34tuntia!!!! Onhan tässä mukana myös pilatesta, venyttelyä ja joogaa. Mutta myös paljon, paljon raskaita lajeja. Mulla on ollut jonkun verran ekstraa viimeisen parin viikon ajan (tuurauksia ja pari näytetuntia, kiertäviä etc..), joten nyt vähän kevyempi viikko tulee kuin tilauksesta.

Näiden pikakuulumisten myötä jatkan rentoilua kotona ja avaan kuulkaas oikein siideripullon. :)

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti