"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 29. joulukuuta 2011

Kiirettä pitää

Pari päivää töitä takana, ja kyllä arki on iskenyt päälle oikeen kunnolla. Oon vetänyt parina päivänä julmetun määrän jumppia/spinningejä, laskeskelin että 10 ERILAISTA kahden päivän sisällä. Kolme kestoltaan 30min, loput 55-60 min. Tuurasin tänään pari tuntia, ei mulla normaalisti näin paljoa ole/pvä ainakaan pelkkiä ryhmäliikuntaohjauksia.
Lisäksi olen viettänyt lukemattomat tunnit uusien ohjelmien opettelussa ja lisäksi on ollut viimeistelyä ynnä muuta ja parit tunnit kuntosaliohjausta. Tietenkin meillä oli myös sähkökatkoja pari päivää, mikä omalta osaltaan vaikeutti harjoittelua.
Olen käynyt läpi myös kaikenlaisia tuntemuksia onnellisuudesta stressiin ja jälleennäkemisten ja työnteon riemusta epävarmuuteen.
Mutta kaikesta on selvitty: uudet ohjelmat on koeajettu ja tosiaan, ihan kunnialla selvitty. Ja ensi viikko on paljon helpompi, koska yksikään näistä ohjelmista ei ole enään uusi silloin.
Kyllä myös tässä työssä on ne ei niin kivat puolet, mutta ne positiiviset puolet vie voiton kyllä niin reilusti.
En sano tätä ensimmäistä kertaa, enkä myöskään viimeistä: saan tehdä maailman parasta työtä, maailman parhaiden työkavereiden kanssa ja lisäksi saan ohjata aivan ihania ihmisiä. Mitä muuta voisikaan toivoa, kun siitä vielä maksetaan?????

Eilen tosiaan ohjasin:
AAMU:
Spinning 30min
RVP 30min
1h kuntosaliohjausta
ILTA:
Spinbody 55min(30min polkua, loppu lihaskuntoa)
Piloxing 55min
RVP 55min


Ja tänään:
AAMU:
Korsetti 30min
Boot Camp 55min
Ladyt 60- 60min (♥♥♥♥)
ILLALLA:
Spinning 55min
Spinbody 55min (30min spin, loppu lihaskuntoa)
Lisäksi 1h kuntosaliohjaus

Loppuviikko on vapaata ja huominen ainakin täysin lepoa. Josko vaikka kroppa kerkeis palautumaan. Muutenkin loppuviikon liikunnat on ohjelmien kertausta/ tekoa ja korkeintaan vähän muuta kotiliikuntaa. Loppuviikon aion pyhittää omalle rakkaalle tyttärelleni, jolla äidin ja isän ohella on ollut pitkät päivät hoidossa. Reipas on kultamuru jaksanut kuitenkin olla!♥♥♥

Ja nyt hyvin, hyvin, hyvin onnellinen työhön palaaja lähtee iltapalalle ja nukkumaan!
ÖITÄ kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti