"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 30. joulukuuta 2011

Treenimusaa ja muuta tarinaa

Moikka!
Hyvin nukutun yön jälkeen jaksaa. Yllättävän hyvin tuli nukuttua, vaikka kroppa kävikin melkoisesti ylikierroksilla, kun illalla sänkyyn menin! :)
Aamupala on nautittu tässä koneen ääressä ja samalla tullut tehtyä vähän toimistohommia, laskutusta sun muuta!
Tänään on todellakin lepopäivä.
Olisin lähtenyt tytön kanssa elokuviin ja hoploppiin, mutta pienokainen halusi mielummin viettää kotipäivää. Taitaa olla pikkuinenkin lepopäivän tarpeessa. No kotona sitten vietetäänkin laatuaikaa, pelataan joululahjapelejä ja katsotaan leffaa. ♥♥♥ Pääasia että ollaan yhdessä ja nautitaan maailman parhaasta seurasta!

Uudenvuoden aattokin olisi huomenna. Me tuskin sitä sen kummemmin juhlistetaan. Pieni "rakettipaketti" varmaan hankitaan ja jotain vähän parempaa syömistä laitetaan, ei muuta. Kivaa se on niinkin. :)

Laitan loppuun pari biisiä, mitkä soi mun spinningtunnilla eilen, pitkästä aikaa. Kiva välillä kaivaa vähän vanhempia spinningohjelmiani arkistoista ja käyttää niitä. Toki oma ajattelutapa ja pelisilmä on kehittynyt sen verran paljon, että sellaisenaan en niitä ohjelmia käytä, vaan esim. järjestys on toisenlainen ja joitain kappaleita joutuu jättämään pois. Ennen rakensin ohjelmat biisien ympärille, nykyisin sopivimmat biisit valitsen ensisijaisesti sopivan pyöritysnopeuden mukaan. Toki koitan saada mukaan vaihtelevaa ja hyvää- joskus jopa hauskaakin musiikkia!
Onneksi teen levyt (jos siis levylle teen ohjelman) aina niin, että niissä on musiikkia n.70min, vaikka tunnit ovat yleensä 55 minuutian mittaisia. Vaihtoehtoja siis löytyy joka levyltä. =)



Hyvää viikonloppua kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti