"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Selvästi hyvä päivä....

... muttei hyvästi selvä päivä kuitenkaan!!!

Tänään on ollut loistava päivä. Minun kohdallani loistava päivä pitää sisällään ystäviä, läheisiä, treeniä, mukavia työjuttuja sekä hyvää ruokaa. Kello on vasta 14:30 ja kaikki nämä edellä mainitut kriteerit on toteutettu jo. Mutta aikaisin on saanut aloittaa...

Heräsin tänään jo puoli kuusi ja kuuden jälkeen istuin jo auton ratissa matkalla kohti Lahtea ja Ladylinea. Siellä pääsin ihanan Katri- kollegan kans spinningpyörää polkemaan. Puolen tunnin jälkeen käytiin läpi vielä uutta RVP- ohjelmaa. Kiitos opeista Katri! :) Minä treenasin kuntosalilla vielä 45 minuuttia ja sen jälkeen suihkun raikkaana lähdin opistolle käymään läpi ensi kevään ohjauksiani ja paperihommia. Ensi keväästä on tulossa NIIIIIN huippu. Saan tehdä monipuolisia ja ihania työjuttuja kivoissa paikoissa ihanien ihmisten parissa. EN MALTA ODOTTAA!!!Sairaslomaa ei ole jäljellä enään kuin muutama viikko, ehkä kestän sen jotenkin! :)

Tämän jälkeen pääsin kaimani kanssa lounaalle. Sushia ja kiinalaista ruokaa, namnam. Ruoka oli hyvää, mutta seura vielä parempaa! Jutskailtiin muunmuassa tulevista harrastuskuvioista, mutta ei niistä tässä vaiheessa sen enempää.... ;)


Lähtiessäni reilu vuosi sitten pitkäaikaisesta työstäni uusille urille, sain matkaevääksi Secret- salaisuus- kirjan, mikä pitää sisällään joka päivälle elämänohjeen. Aloin taannoin lukemaan sitä. Tälle päivälle sain seuraavanlaisen ohjeen:

"Mitä tunteita sisälläsi onkin, sinulla on niitä huomenna kaksin verroin lisää.

Huolet vetävät puoleensa lisää huolia.
Pelko vetää puoleensa lisää pelkoa.
Murheellisuus vetää puoleensa lisää murheita.
Tyytymättömyys vetää puoleensa lisää 
tyytymättömyyttä.

JA...

Ilo vetää puoleensa lisää iloa. 
Onnellisuus vetää puoleensa lisää onnea.
Rauha vetää puoleensa lisää rauhaa.
Kiitollisuus vetää puoleensa lisää kiitollisuutta.
Hyväntahtoisuus vetää puoleensa lisää hyväntahtoisuutta.
Rakkaus vetää puoleensa lisää rakkautta.

Työsarkasi on sisälläsi. Jos mielit muuttaa maailmaasi, 
sinun on muutettava se, mitä tunnet sisälläsi.
Miten helposti se käy?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti