"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 4. elokuuta 2012

Treenifiiliksiä perjantailta

Ihanaa, lauantai ja vapaapäivä!
Tämä viikko oli raskas töiden ja liikuntojen suhteen. Ei muuten yhtään normaalia raskaampi, mutta olin kesäflunssan kourissa, tavallista voimattomampi. Mulla ei kuitenkaan ollut kuumetta enkä muutenkaan ollut ihan sairasloman tarpeessa. Siksipä hoidinkin koko työviikon kunnialla läpi (oli vielä useita kesälomatuurauksia, niihin olisi ollut vaikea nopeasti sijaista saada).

Tällä viikolla on jo tullut liikuttua:
5x Bodypump (2 niistäö 40minuutin express- tunteja)
2x Bodycombat
1x Sh´bam (+kotitreeniä vain kerran)
1x futispeli
2x spinning
2x jooga
1x 60+ jumppa
1x venyttelytunti

Eilen ennen iltatunteja (pump, combat+venyt) tuntui tosi väsyneeltä. Bodypump meni vanhalla rutiinilla, vaikka huomasikin, että olin niitä liian monta jo tälle viikkoa vetänyt.
Olisi voinut kuvitella, että bodycombat ei olisi mikään helppo nakki väsyneenä ja puolikuntoisena, mutta mitä vielä. Taisin vetää tunnin paremmin kuin koskaan. Jotenkin kaikki ohjeet ja ennakointi meni ihan nappiin, kertaakaan en seonnut omissa jaloissani ym, vaan kaikki tuntui alusta loppuun varmalta ja ihanalta.
 Jotenkin tuntui, että koin eka kertaa tässä lajissa flow- ilmiön: tunti vaan vei mukaansa, ja lähdin lentoon. Ihan huippu juttu ja toivottavasti asiakkaille jäi hyvä fiilis myös!
Flow- ilmiön olen kokenut aiemmin muunmuassa jalkapallossa ja juoksussa. Se on harvinaista, ihanaa herkkua se.
Millaisia kokemuksia sinulla on flow- ilmiöstä?

Viikonloppuun kuuluu lepoa, Sh´bam treeniä, futispeli ja serkkupojan vierailu. Ja ihan vaan oleilua perheen kanssa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Flow on huippua! Itse olen kokenut sen juostessa pari kertaa ja kerran jopa salilla puntti-treeniä tehdessä, silloin vain kaikki sujui ja sai laittaa kunnolla painoja. Ja silti tuntui vaan helpolta vaikka raskasta olikin.

    ps. ota sanavahvistus pois niin on helpompi kommentoida, paitsi jos saat roskapostitrolleja. Itsellä on ollut sanavahvistus pois päältä vuoden eikä ikinä ole tapahtunut mitään.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Iivee!:)
    Mä koitan saada tuon sanavahvistuksen pois, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista