"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 12. toukokuuta 2012

Ikiliikkuja tahtoo lisää töitä!!!!

Moikka!
Sateinen lauantai meneillään, eli tänään vietetään sisäpäivää.
Aaamulla kävin liikuttamassa pari tuntia: tunti corea ja tunti spinningiä.
Spinningsalissa lainehti aika kivasti, hiki virtas ja ihmiset saivat kovaa kyytiä. Kyseessä oli siis melko kova tunti ihan kuvauksenkin mukaan. Asiakkaat olivat tyytyväisiä ja eräskin totesi, ettei muista koska pyyhe olis ollut niin märkä viimeksi.
Mä pyrin rakentamaan tunnit niin, että aloittelevatkin voivat siellä turvallisesti polkea, mutta haastan myös kokeneempia polkijoita. Pyöritysnopeudet on tarkoin mietitty ja esim ylhäällä ei olla liian pitkään eikä varsinkaan liian nopealla temmolla. Miten sitten tarjoan sitä haastetta...???? Tervetuloa kokeilemaan! :D


Sitten otsikon aiheeseen. Eli olen täysin itsestä riippumattomista syistä lisätöitä vailla. Olin ottanut itselleni vain murto- osan tunteja kesäksi, mitä normaalisti teen. Tämä siksi, kun tein keväällä liikaa töitä ja oli säästössä"lomarahoja." No nyt näyttää siltä, että vähistä töistä jää osa pois ja myöskin iso osa palkkoja saamatta. Tämä on toiminimellä työskentelyn huono puoli, ei kuulu palkkaturvan piiriin, kuten verokortilla töitä tekevät: jos yhteistyökumppani (tässä tapauksessa esim. kuntokeskus) menee konkurssiin, kukaan ei korvaa sinulle puuttuvia palkkoja. Ne vaan merkitään kirjanpitoon luovutustappioksi (tai jotain, en oo vielä perehtynyt asiaan tarkemmin..).
Olen tässä lähetellyt avoimia hakemuksia ja vastauksiakin jo saanut, mikä on hyvä juttu! :)
Jos kuitenkin satut tietämään paikkoja, mitkä tarttis lisätyövoimaa tai vaikkapa tuuraajia kesälomien ajaksi (esim Tuusula- Kerava- Hyvinkää- Järvenpää- Riihimäki- Lahti- Mäntsälä.. ) niin vinkkaa minulle.
Mun lajikirjo on todella laaja (jooga, les mills bodypump ja bodyombat, spinningit, keskivartalotunnit, kahvakuula, toiminnalliset tunnit, piloxing...Lisäksi kuntosaliohjaukset, ravinto- ohjaukset, Personal training...).
Elämä jatkuu ja ehkä tästäkin voi taas jotain oppia!
Seuraavin viisain sanoin toivotan kaikille Hyvää viikonloppua!

Tänä aamuna...
...olet jättänyt taakse kaiken menneen
ja niin valkeni loppuelämäsi ensimmäinen päivä.
Se on uusi alku uusine mahdollisuuksineen.
Se on annettu elettäväksi täysillä.
Iloittavaksi ja nautittavaksi.
Sinä määräät purtesi suunnan.
Olet oman elämäsi kapteeni.
-Marleena Ansio-

2 kommenttia:

  1. Moi Hanna, mullakin tuli kesälukkariin tänne kotoiselle Jäken salille vain 1-2 ohjaustuntia per viikko, se on vähän. Onneksi saan ehkä lisätunteja Bodysteppiin tuurausten kautta Hyvinkäälle ja Jokelaan. :) No, mua se ei niin haittaa, ihan kiva vaan, pääsen käymään muiden tunneilla. Päivätyöstä kuitenkin tulee vähän rahaakin vaikka lomailee. Toivotaan että löydät jostain lisätunteja!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Hanne! :)
    Mä olin tosiaan ottanut vakkaritunteja vaan 6-7/vko, lisäksi kiertävien ohjaajien tunteja. Ajattelin, että lomailen ja voin sitten tarvittaessa tuurailla.. Mutta kuinkas kävikään!:( "Lomarahat" taisin menettää konkurssipesään ja yli puolet noista tunneista.
    Saan kyllä aivan varmasti tuuraustunteja, onhan noita jo kalenteriin onneksi tullutkin! :) Ja onneksi on muutakin ekstraa luvassa, muunmuassa kahvakuulakurssien vetoa! Eiköhän kaikki käänny lopulta parhain päin. :)

    VastaaPoista