"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Proteiiniherkkua

Manninen- Protein pudding

 

Fitnesstukku.fi kuvaa tuotetta näin:
Protein Pudding
Oletko unelmoinut herkullisesta vanukkaasta, joka sisältäisi runsaasti laadukasta proteiinia ja ei lainkaan sokeria? Voit lopettaa unelmoinnin - Protein Pudding on täällä!

Manninen Nutraceuticals on lanseerannut runsasproteiinisen vanukasjauhevalmisteen, nimeltään Protein Pudding.


Protein Pudding sisältää huikeat 82 % proteiinia kolme laadukkaista proteiinilähteistä; munanvalkuainen, denaturoimaton heraproteiini ja denaturoimatonta misellaarista kaseiinia. Kaikki nämä proteiinin lähteet sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, ja niiden yhdistelmä tarjoaa täydellisen aminohappokoostumuksen. Lisäksi ne eroavat toisistaan imeytymisnopeuden suhteen, joten elimistön käyttöön vapautuu tasaisesti aminohappoja.


Protein Pudding ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai muita puhdistettuja hiilihydraatteja. Protein Pudding ei myöskään sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita, aspartaamia, gluteiinia, transrasvoja, kollageenia tai geenimanipuloituja raaka-aineita.

 

  • Todella hyvänmakuinen proteiinivanukas
  • Huikeat 82% proteiinia
  • 3 ihanaa makua: Suklaa, Vanilja ja Banaani-Toffee.
  • sopii melkein kaikille laktoosi-intolerantikoille

Kenelle sovltuu:

Protein Pudding –valmiste on kehitetty erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille ja laihduttajille, mutta se soveltuu runsasproteiiniseksi välipalaksi kelle hyvänsä. Myös lapset voivat nauttia Protein Pudding -valmistetta.

Protein Pudding sisältää vain n. 1 %:n laktoosia eli vain 0,25g/annos. Tämän ansiosta Protein Pudding –sopii melkein kaikille laktoosi-intolerantikoille jos se sekoitetaan laktoosittomaan maitojuomaan tai HYLA-maitoon. Protein Pudding -jauhe on makeutettu sukraloosilla.


Säilytys:
Protein Pudding säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Viimeinen käyttöpäivä on merkitty pakkaukseen.
Annostus: Sekoita kukkurallinen mittalusikka (n. 25 g) jauhetta n. 1 desilitraan kevyt- tai täysmaitoa ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Tuote pitää nauttia 48 tunnin sisällä maidon lisäämisestä.

Pakkauskoko:
1 kg.

Itseltäni löytyy tätä vaniljan ja banaani- toffeen makuisena. Uskaltaiskohan vielä tilata suklaatakin. Ehkä täytyy se tehdä! :)
Oma suosikkini on vanilja, mutta banaanitofeekin on ihan hyvää.  Meillä tuo sekoituspuoli hoidetaan "sähköisesti" joten koostumuksesta tulee tosi pehmeä.
Voin suositella lämpimästi kaikille! Meillä tätä syö koko perhe, paljon terveellisempi vaihtoehto kuin suurin osa kaupan sokeripommeista.

Vielä loppuun asiaa proteiinista


Saatko riittävästi proteiineja?
Sinun tulisi saada proteiineja n.15 E%/ pvä. Jos tavoitteesi on laihtua, kiinteytyä tai lisätä lihasmassaa tulisi määrän olla n. 20- 25E%/ pvä.  Itse olen huomannut, että jos proteiinin saantiin ei kiinnitä huomiota, se jää helposti liian vähäiseksi. Liiasta proteiinista ei puolestaan ole hyötyä, kohtuus kannattaa tässäkin asiassa muistaa.
MUISTA MÄÄRÄN LISÄKSI SÄÄNNÖLLISYYS: Proteiineja tulisi saada joka aterialla. Etenkin aamianen on vielä ihan spesiaalitärkeä, koska pitkän paastoajan (yö) jälkeen proteiini auttaa kroppaa taas käynnistymään.

Mihin proteiineja tarvitaan?
Proteiini on elimistön rakennusaine. Se auttaa laihtumaan, tehostaa palautumista, vahvistaa lihaksia ja parantaa muistia. Proteiinit ovat ehdottomasti välttämätön osa täysipainoista ruokavaliota. Ilman niitä elimistö alkaa syömään itseään.
Laihdutettaessa proteiinit ovat tärkeitä useastakin syystä:
  • Proteiinin kylläisyysvaikutus kaloria kohden on suurempi kuin minkään muun ruoka-aineen.
  • Proteiinit kiihdyttävät aineenvaihduntaa (keho joutuu käyttämään enemmän energiaa proteiinien sulattamiseen kuin muiden ravintoaineiden).
  • Proteiinipitoinen "dieetti" ehkäisee lihaskudoksen menetystä ja pystytään paremmin laihtumaan sieltä mistä pitääkin (rasvaaaaaaa!!!!!). HUOM! Luonnollisestikin tämä täytyy yhdistää maltilliseen laihdutustahtiin, sillä liian niukka dieetti syö kyllä lihaksia enemmän, vaikka proteiineja olisikin prosentuaalisesti tarpeeksi. Vielä kun tähän yhdistetään monipuolinen liikunta, niin hyvä tulee! :)
Mistä saat proteiineja?
Hyviä proteiinin lähteitä ovat liha, kala, kana, linssit, pavut, munat, äyriäiset, vähärasvaiset maitotuotteet sekä pähkinät ja siemenet (näitä kohtuudella rasvaisuuden takia, vaikkakin yleensä sisältävät"hyvää rasvaa").
Jos proteiinin riittävä saanti on hankalaa suuren kulutuksen ja tavoitteiden takia, niin silloin voin suositella esimerkiksi yllä esiteltyä tuotetta jälkkäriksi. Myös paljon liikkuvilla lisäravinteet ovat perusteltuja, mutta vaivaa näkemällä kaiken tarvittavan voi myös saada ihan perusruoastakin. 

Mitä tänään syötäisiin?
Taidanpa tehdä linssipataa, mikä pitää linssien lisäksi sisällään tonnikalaa, katkarapuja, paljon kasviksia ja ehkä myös raejuustoa. Saa nähdä mitä vielä... ??




2 kommenttia:

  1. Olen pitkään miettinyt tuon hankintaa mutta maku epäilytttää. Maistuuko esim vanilja samanlaiselle kuin normaalit vanukkaat vai onko havaittavissa sellainen herajauhevalmisteiden maku? (Jota vihaan mutta joita silti juon.) Ja saako tuota tilattua vaikka Fitnesstukusta? :)

    VastaaPoista
  2. Vanilja on mielestäni hyvää. Maku ei oo samanlainen, kuin normi vanukkaat, mut nehän lilluukin rasvassa ja sokerissa! :) En osaa sanoa, tuleeko heravanilja läpi, sillä ite oon kakkiin vaniljajuttuihin ihan heikkona ja vaniljahera menee myös oikeinkin hyvin. Mut ei ne samanmakuisia kuitenkaan ole!
    En muista mistä tilasin nää, mutta en kylläkään fitnesstukusta. Eli saa muualtakin. Itse googletin silloin ton tuotteen ja vertailin hintoja meiningillä, että kokonaisuus ratkaisee.

    VastaaPoista