"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 1. toukokuuta 2012

Hyvää vappua!

1.5.2012
Kuinka moni on juhlinut eilen työläisten juhlaa? ;)
Meillä juhla jäi kotiin: sytötiin perheen kesken hyvää ruokaa ja katsottiin meidän seuraamat sarjat karkkipussin kanssa. Eipä sen ihmeellisempää. Tänään olisi tarkoitus käydä koko perheen vappukarkeloissa, jotta pikkuinen neitimme pääsee osaksi vapun viettoa. Meille aikuisille vappu ei ole oikeastaan koskaan ollut kovin merkityksellinen, mutta jälkikasvun myötä on alettava miettimään vappuperinteitäkin ja jotain spesiaalia sinne. Josko tyttö pääsisi toisen kerran elämässään poniratsastukseenkin!
Kiitos paljon kaikille onnittelijoille! Opintojen päättyminen on kyllä saanut askelen keventymään kummasti. Tosin puntari näytti, että askel voisi kyllä kummasti keventyä, jos näistä turvotuksista alkaisi pikkuhiljaa hankkiutumaan eroon. Nyt siihen on oikeasti aikaa ja energiaa, joten nyt se viisi kiloa lähtee! :)
Heti huomenna aloitetaan toden teolla, tänäänkin vappupäivän aamiainen koostuu puurosta ja lounaskaan ei ole raskaimmasta päästä. Tästä se lähtee!
KIITOS myös  kysymysten laittaneille. Tällä viikolla alan postailemaan niihin liittyen. Laitelkaahan muutenkin kysymyksiä/ juttuideoita aina kun niitä vain tulee mieleen, otan niitä kiitollisena vastaan!
Mutta nyt 
HYVÄÄ VAPPUPÄIVÄÄ KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Yleensä vappuna on tullut lähdettyä kaivariin ystäväporukan kanssa. Tänävuonna kaikki suunnitelmat kumminkin menivät pieleen. Olen jo kaksi viikkoa ollut kipeänä, ja vielä vaan jatkuu. :( Liikuntakielto ehkä ahdistaa kaikista eniten! Ja harmittaa tuo vappukin, kun jäi tänävuonna multa välistä..Mutta pakko saada hoidettua itsensä kuntoon.

    ps. Sulla on päätynyt sama vappukuva tuohon postaukseen kuin mulla mun eilen tekemääni näytetunti/vappupostaukseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä olikin sama kuva! Mä oon ollut tosi laiska kuvaamaan, tai ainakin siirtämään kuvia koneelle, siksi ne on useimmiten netistä kaivettuja. Mutta nyt kun tällekkin riittää taas aikaa teen asiaan muutoksen. Parane pian Laura ja tsemppiä näytetuntiin! :)

      Poista