"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 28. kesäkuuta 2012

Reissuun lähdössä

Tämä viikko
on ollut jättikiireinen. Töitä, uusien ohjelmien tekoa ja treeniä, valmistautumista reissuun...
Ja tietty jalkapallon EM- kisoja. Juuri paraikaa katselen oman suosikijoukkueeni otteita ja hyvältä näyttää!!! Toki, ei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa, joten jatkan jännittämistä...Italia on ollut minun suosikkini aina. Kaiketi se lähti siitä, kun Paolo Maldini oli joskus mielestäni niiiiiin söpö. Ja joukkue muutenkin sievä ja symppis. Ikää meikällä taisi olla nippanappa kymmenen. Eli aikaa siitä on kulunut reilu kaksikymmentä vuotta. Pelaajat vaihtuu ja suosikkijoukkueen kriteerit myös.
Mutta rakkaus Italiaan ei katoa.





Huomenna aikaisin aamulla starttaan Varalan opistolle Vesijumppa- ja hydrobicohjaajakoulutukseen.
Tavoitteena on saada hyvät eväät vesiliikunnan ohjaamiseen. Meidän aikataulume tulee olemaan tiivis: luentoja ja käytännön harjoittelua aamusta iltaan. Odotan etenkin käytännön harjoittelua paljon. Toki koko paketti kiinnostaa, empä sinne muuten olisi menossa. Mulla on syksystä alkaen ainakin neljä vesijumppaa viikossa vakkaristi vedettävänä. Tuuraamaan pääsen kuitenkin heti heinäkuun alkupuolella. Sikäli kreivin aikaan tulee tämä koulutus. Kerron koulutuksesta teille enemmän kera kuvien viimeistään ensi viikolla.




Tampereelta matka jatkuu sunnuntaina kohti Oulua rakkaan lapsen kanssa. Muutaman päivän itsekin "lomailen" Oulussa, pikkutyttö jää mummon hellään huomaan vähän kauemmaksi aikaa. Olen katsellut Oulun ryhmäliikuntatarjontaa ja yhden päiväpassin meinaan hommata. Tarkoitus olisi ainakin combattiin päästä, mutta haaveissa olisi myös jonkun uuden lajin testaus. Jos teillä on suositella jotakin paikka, mihin sais kohtuuhintaisen päiväpassin, niin kertokaapa. Kyllä sitä on laadusta toki valmis maksamaan, mutta jossain sopimuspaikoissa päiväpassien hinnat saattaa olla aika suolaiset. Kohtuus tässäkin asiassa olisi plussaa.
Mutta nyt lähden pakkaamaan, MITEN NIIN VIIME TIPASSA???


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti