"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Täydellinen aamu

Just a perfect day...

Soi mulla aamulla päässä kun heräsin. Heräsin rauhassa itsekseni hyvin nukutun yön jälkeen. Ensimmäisenä mielessä tietenkin oli omat rakkaat. Aina heitä on ikävä, vaikka olenkin nauttinut täysin siemauksin omasta ajasta. Voi kunpa jokainen meistä osaisi useammin pysähtyä huomaamaan, mitä kaikkea ihanaa elämämme on tuonut tullessaan. Jokaiselle tulee vastoinkäymisiä ja kaikkeen ei voi edes itse vaikuttaa. Mutta kun oppii näkemään sen kaiken hyvän ja rakkaan, mitä elämässä on, olemme niin paljon rikkaampia. Täällä kirjoitin blogini alkutaipaleella kiitollisuudesta. Olen kiitollinen jokaisesta täydellisestä päivästä, mitä elämä tuo tullessaan ja myös jokaisesta vastoinkäymisestä, joiden avulla osaan paremmin arvostaa sitä kaikkea hyvää ja kaunista, mitä minulla on. Täydellinen päivä on jokaisen itsensä määriteltävissä. Minulle se on jokainen päivä, kun saan pitää omat rakkaat lähelläni ja jokainen päivä kun minulla on aikaa nähdä kaikki ympärillä oleva kauneus.
Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa...

Aamulla venyttelin pitkät tovit sängyssä. Verkkaisesti nousin sängystä ja huolsin ensimmäisenä eläimet. Sen jälkeen söin aamupalan pitkän kaavan kautta hesaria lukien. Aamiaisella (yhdistetty lounas, koska nukuin niin pitkään) tänään oli:
  • 2 Jälkiuunileipäpalaa+ graavilohta
  • 250g Maitorahkaa+ 2rkl mehukeittoa+ 1rkl day break mysliä
  • 2 kuppia kahvia rasvattoman maidon kera
Day break myslin löysin taannoin kun kävin Life- myymälässä. Se oli sellainen heräteostos, mutta erittäin hyvä sellainen. Ja sopii loistavasti maitorahkan sekaan, etenkin jos laittaa tipan fun lightia tai mehukeittoa sekaan.
Itse käytän kyseistä mysliä ihan vaan lisukkeena, eli isoja annoksia niitä en kerrallaan vedä. Maku on aivan hurmaava ja kyllä se täyttää kivasti.
 Ja katsokaapas ravintosisältöä:
Ei ollenkaan pöllömpi, ettenkö sanois..



Ravintoainesisältö




per 25 g per 100 kg
Energiaa 504 kJ 2016 kJ
121 kcal 485 kcal
Proteiineja 5,2 g 21 g
Hiilihydraatteja 6,4 g 26 g
- joista sokereita 0,7 g 2,7 g
- joista polyoleja 5,5 g 22 g
Rasvaa 7,3 g 29 g
- josta tyydyttynyttä 2,7 g 11 g
Ravintokuitua 4,8 g 19 g
Natriumia 0,003 g 0,01 g



Ainesosat

4% soijahiutaleet, 18% kaurahiutaleet,13% kookoshiutaleet, 9% cashewpähkinäpalat,kuitusekoitus (polydekstroosi, dekstriini_ frukto-goligosakkaridi, inuliini). 4% linssit, 3 % rapeat leseet (vehnäleseet, vehnajauho, riisijauho,auringonkukkaöijy,emulgointiaine (soijalesitiini),auringonkukansiemenet, 3 % manteliJ:alat kasviOijy, makeutusaineet (isomalti sukraloosi),vehnajauho, kauraa, ohraa, vehnää, gluteenia, pähkinöitä ja siemeniä. Saattaa sisältää maitoa, seesamia ja lupiinia..

Voi suositella muillekkin tätä tuotetta. Kannattaa vertailla ravintoainesisältöjä vastaaviin tuotteisiin.

Ja sitten jälleen tähän päivään. Tänäänkin urheillaan, en oo vaan vielä päättänyt, että mitä teen. Joko hilpaisen pump+ combat treeniin (1,5h) tai sitten vedän uuden combatin kotona ja päälle vähän vatsa ja selkätreeniä. Tai saatanpa pamahtaa jonkun työkaverin jumppaan treenaamaan. Katsellaan nyt.
Siivotakkin pitäisi, mutta voi olla että jätän huomiseen. Jokatapauksessa
ihanaa ja täydellistä sunnuntaita kaikille! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti