"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ryhmäliikuntaa ja ravintoa

Viime päivät ovat olleet yllättäen täynnä ryhmäliikuntaa.
Lauantaina vetäisin neljän tunnin setin, joista kolme oli erittäin tiukkoja. Koitin niiden välissä tankata kunnolla gainomaxia ja energiajuomaa.



Heti tuntien jälkeen banaania ja ruisleipää poskeen. Aaamupalaksi olin syönyt kaurapuuroa leseillä, marjoilla, raejuustolla ja sopalla. Olin siis hoitanut ruokapuolen kunnialla, joten jaksoin tuon setin hyvin. Illalla kyllä huomasi, että mieliteot jylläsi ja koko ajan oli nälkä. Ja tulihan sitä kaikenlaista popsittuakin... :P

Eilinen piti sisällään aamulla 1,5h:n futistreenit ja päivällä ohjasin 2,5h ryhmäliikuntaa: kahvakuulaa, balancea ja spinningiä. Päivällä rämmin myös koiran kanssa metsässä, eli liikuntaa tuli taas 4,5h. Aamulla taas söin kaurapuuroa leseillä, raejuustolla, marjoilla ja sopalla. Päivällä tein kanapastaa ja söin kasviksia siinä samalla kera ruisleivän. Tuntien jälkeen nestepitoista energiaa protskujuoman merkeissä, kotona annos ruokaa ja ukkokullan synttäri- kakkukahvit. Huomasi, että oli tullut syötyä täysipainoisesti, sillä herkkuja ei tullut vedettyä kaksin käsin vaan ihan kohtuudella. Eli ehkä en kuitenkaan ole ihan menetetty tapaus.

Näiden parin päivän rankan fyysisen setin jälkeen kroppa kävi viime yönä täysin ylikierroksilla, ihan kuin liskojen yö olisi ollut. Elimistö huutaa lepoa, oikea ravinto ei yksin riitä palauttaviksi toimenpiteiksi, pitäisi hoitaa myös muut palautumista edistävät asiat kuntoon: lepo ja uni sekä kehonhuolto venyttelyineen..

Jokatapauksessa tänäänkin oli ryhmäliikuntaa vedettävänä 4h. Paukkuja ei ollut normaalilla tavalla, vaan hengästyin helpommalla ja voimat oli aika vähissä. Onneksi mieli oli kuitenkin virkeä ja tunnit tuli vedettyä hymyssä suin ja hyvällä meiningillä läpi.
Huomenna on hyvin ansaittu lepo- ja vapaapäivä, ONNEKSI! Se onkin viikon ainoa, eli tämä viikko mennään aika kovalla tahdilla. Pitää huolehtia ravinto tälläkin viikolla järkeväksi, niin kyllä tämän hyvin jaksaa.


Tällä viikolla luvassa seuraavanlaista:
Ma:
60+jumppa 1h
Korsetti 30min
Spin 30min
RVP 30min
Piloxing 60min
Lihaskunto+venyt 30min


Ke:
3x Kuntojumppa 3h
Spinbody 1h
Piloxing 1h
Core 1h


To:
Boot Camp 1h
Korsetti 30min
Niska- selkä 1h
Spin- kahvakuula 1h
Functional training 1h
Venyttely 45min


Pe:
Hot body yoga 1h
Futistreenit 1,5h


La:
Bodypump (uusi ohjelma) 1h
Piloxing (intro) 45min
RVP 30min
Hot venyttely 30min


Su:
Futistreenit 1,5h
Spinning 45min
Kahvakuula 30min
Yoga 1h


Yhteensä 24,5h, eli olkoon jaetussa treeniohjelmassa se raskain viikko. Ensi viikolla sitten jostain tingitään.. EHKÄ..
Mutta nyt nukkumaan.
Aurinkoista uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti