"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Viikonloppu

Lauantai- ilta
on aluillaan ja työpäivä takana. Tänään ohjasin Bodypumpin, piloxingin, rvp:n ja hot venyttelyn.
Tuntien jälkeen rentouduin hetken infrapunasaunassa ja kylläpä teki hyvää!
Nyt on jotenkin ihan täysin veto veks, johtuneeko siitä, että tällä viikolla on tullut liikuttua ja liikutettua yli 20h. Huominen vielä... ja sitten alkaa uusi työviikko.
Tänään mulla oli vuorossa eka ohjaus Bodypump 81- ohjelmalla. Uusi ohjelma aina vähän stressaa, kun miettii muistaako kaiken vai ei. Mutta hyvin kaikki sujui. Hauisbiisissä tuli yksi lyhyt, musta hetki ja selkäkappaleessa yhdessä kohtaa oli vaikea löytää oikea kohta, millä lähteä pystypunnertaan. Muuten koreografia meni suunnitellun mukaisesti. Olen iloinen siitä! :)
Bodypumpin jälkeen vedin näytetuntina Piloxingia ja tunti sai oikein hyvän vastaanoton. :) Yllättävää, että etenkin varttuneempi väki kiitteli ja toivoi samaa meininkiä lisää. Kyseessä on kuitenkin melko raskas tunti. Noh, pidettiin juomapausseihin jatkuvasti mahdollisuus...
Itsellä oli oikein kunnon lataus päällä ja tuli pompittua kuin aropupu. On helppo todeta, että tuli kyllä annettua kaikki, mitä tänään oli annettavaa. Nyt voi hyvillä mielin viettää rentouttavaa lauantai- iltaa kotosalla napostellen kaikkea hyvää! ;) Meillä oli karkkipäivä eilen ja juuri tyytyväisenä vetäisin kaikki, mitä eiliseltä oli jäänyt. Nam, nam!
Hyvää viikonloppua vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti