"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 20. tammikuuta 2012

Perjantai

Kiireinen ja melko raskaskin työviikko lähenee loppuaan. Vielä huominen olisi tarkoitus painaa ja sunnuntai on vapaapäivä.
Aamu oli raskas: nukuin huonosti yön, kun kroppa kävi ylikierroksilla. Aamulla piti viedä tyttö hoitoon ja sinne rakas jäi äitin perään huutamaan sydäntä raastavasti. :( Normaalisti kulta on niin reipas, mutta nyt on joutunut olemaan minusta aivan liikaa erossa. Pitää yrittää vähentää "tyhjät" tunnit pois kalenterista, jotta saisi enemmän vapaa- aikaa. Toki on tärkeä saada budjetti kuntoon pitkän sairasloman ja PT- opintojen maksujen vuoksi, mutta raha ei kuitenkaan tuo onnea. Nuo minun rakkaani sen tuovat, joten pitää laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja hoitaa hommat hyvään balanssiin.
Työviikko on muuten sujunut oikein hyvin, vaikka hillitön kiire on koko ajan ollut. Löysin itselleni PT- harjoitusasiakkaan. Kysyin erästä kuntosalivalmennettavaani, jonka tavoitteet sopivat myös omaan projektiini. Joudun menemään vähän kauemmaksi mukavuusalueeltani, eli hyvä niin. Lisäksi meillä synkkaa hyvin ja haluan ihan mielettömän kovin auttaa häntä saavuttamaan tavoitteet. En malta odottaa projektimme alkua! :)
Nyt pitää lähteä laittamaan iltapalaa ja sitten valmistella loppuun huomiset tuntini.
Palataan huomenna asiaan.
Ihanaa viikonloppua kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti