"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vapaa- ja vaalipäivä

Voi mahtavuutta!
Vapaapäivä ja täysin lepopäivä myös. Noh tosiaan, se koiran ulkoilutus tietenkin tapahtuu ja pulkkamäki tytön kanssa, mutta muuten. Mieli ja keho kiittää. En muista koska olis viimeksi voinut viettää oikeasti vapaapäivän, ilman että pitäis suunnitella, tehdä tai opetella ohjelmia. Mutta NYT ON!
En missään nimessä valita ja kyllä tämä oli tiedossa, että aluksi jotuu tekemään pirusti töitä, kun kaikki ohjelmat alkaa yhtäaikaa. Lisäksi oli monia uusia paikkoja ja ryhmiä, missä on täytynyt käydä tutustumassa ja mahdolliset kulkuluvat hoitamassa. Kyllä kiire rehellisyyden nimissä kuitenkin yllätti. Moni asia on teoriassa paljon helpommin toteutettavissa kuin käytännössä...
Työskentelin kuluvalla viikolla 31h+ kotona tehdyt työt (suunnittelut ja toimistohommat). Ryhmäliikuntatunteja tästä oli lähemmäs 20h, eli kyllä kroppa kiittää kun lepoa saa.

Tänään on tosiaan vaalipäivä. Itse käytiin ennakkoäänestämässä tiistaina. Äänestin all time- suosikki politiikkoa, jonka äänestysnumero sattui olemaan oma syntymäpäiväni... ;) Tietää ken tietää, ei se kuitenkaan ole mikään salaisuus. Saa nähdä meneekö vaalit toiselle kierrokselle vai ei. Jännä vaali-ilta tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti