"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Tämän viikon liikunnat ja katsaus ensi viikkoon

Moi!
Kiireinen ja muutenkin hektinen viikko on onnellisesti takanapäin. Se oli hyvä päättää Hot Body Yoga- tuntiin, ah ihanaa!
Tämän viikon liikunnat (+työt) näyttivät tältä:
Ma: Lepo (tein pari kuntosaliohjausta kyllä)
Ti: Lepo 
Ke: Spinbody 1h
      Piloxing 1h
      Core 1h
      Kahvakuula 1h (kuntosaliohjaus)
To: Venyttely 45min ( functional training- info+ kuntosaliohjaus)
Pe: Spinbody 1h
      Piloxing 1h (kuntosaliohjaus)
La: Bodypump 1h
      spinning 30min
      RVP 30min
      Hot venyttely 30min (kuntosaliohjaukset)
Su: Spinning 55min
      Kahvakuula 30min
      Hot Body Yoga 60min (kuntosaliohjaukset)

Vähän suunniteltua vähemmän siis liikuntaa/ tunteja tyttöni sairastumisen vuoksi. Hän on muuten vieläkin yli 39 asteen kuumeessa. :( Isänsä jää huomenna kotiin tyttöä hoitamaan ja käyvät varmaan lääkärissä/terkkarilla myös. 

Ensi viikolla minulla on alkamassa muutamat lisäryhmät: 4 kuntosaliryhmää ja kolme kuntojumppaa. Lisäksi vetämäni Functional training- kurssi käynnistyy torstaina, odotan sitäkin niin innolla.
Viikolla kolme käynnistyy vielä muutama vakkaritunti, sitten onkin kaikki kevään vakiot startattu. Toki kaikennäköisiä kivoja työprojekteja on kyllä tulossa pitkin kevättä, kuten tiiviskurssien vetämistä ja erilaisten teematuntien suunnittelua ja vetämistä ym. Voi että niitäkin odottaa jo innolla.
Onneksi kuitenkaan kaikki eivät ala samaan aikaan: hukkuisin muuten töihin. Suunnittelu kuitenkin vie oman aikansa ja konseptituntien opettelu myös. Ja kun työnsä haluaa kunnialla hoitaa, ei voi ahnehtia liikaa kerralla, jotta kerkeää paneutua kuhunkin projektiin huolellisesti!

Ensi viikolla työskentelen 4pvä: Ma, ke ja to sekä pe vedän aamulla Hot Body Yogan ennen Personal trainer- viikonloppuani. Ma, ke ja to mulla on tosi tiiviit päivät ja näiden neljän päivän lisäksi tuskin harrastan muuta liikuntaa. paitsi PT- koulutuksessa jos jotain tulee tai jos jäädään opiskelupäivän jälkeen salille ahkeroimaan. No saa nyt nähdä, fiilispohjalta ja jaksamisen mukaan mennään. Lepopäiviä on kuitenkin oltava tiistain lisäksi ainakin yksi, toki perjantai ja siellä vaan HBJ toimii kyllä hyvänä palauttavanan päivänä.

Liikunnallinen, kiireinen ja varmasti antoisa viikko on luvassa.
Toivottavasti muillakin.
Laitan loppuun yhden kipaleen mun tän päivän spinningistä ja sen myötä toivottelen
mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti