"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

perjantai 6. tammikuuta 2012

Vauhdikas vuoden aloitus

Kiirettä pitää!!!!!
Vuosi on alkanut töitten suhteen kiireisissä merkeissä ja toki tulee samaan syssyyn kaikkea muutakin: toissapäivänä mun auto jätti mut motarille ensimmäistä kertaa ikinä. Ja koska miehen kaa molemmilla oli tosi kiireiset työpäivät, niin ukkokulta sitä kerkes kuntoon laittamaan yöaikaan ja parin tunnin unilla joutui pärjäämään. Onneksi auto toimii taas hyvin, on tuo minun mies kyllä aika velho! ♥
Itse olen pari yötä nukkunut vain muutamaa tuntia: pikkutytöllä on todella korkea kuume (melkeen 40 koko ajan) ja yöllä yskii ja oksentaa limaa. Torstain aamun/päivän työt oli pakko hylätä ja hoitaa murua kotona, nyt vetovastuun ottaa mies, joka vapaapäiviä viettelee.
Tässä samassa on opeteltavia ohjelmia vielä monia, onneksi suurin osa on jo startattu. Nyt ei kuitenkaan auta kuin nipistää vielä yhden yön verran unista, jotta huomiset ohjelmat on varmasti kondiksessa. Sunnuntaina kyllä nukun pitkään, aivan varmasti.
Tänään kävin ohjaamassa pari tuntia (spinbody ja piloxing). Ennen tunteja oli fiilis, että nukahdan rattiin, mutta kyllä sitä sitten taas virkistyi kummasti. Ja eihän nää univelat oo asiakkaiden syy, joten kyllä sitä aina tsempataan ja täysillä vedetään. Keräilin itseäni hetken ennen tunteja ja join ISON kupin tahtia. Sain kyllä useamman ihana asiakaspalautteen molempien tuntieni jälkeen, että ilmeisen hyvin meni myös muiden mielestä. Ja voin kertoa, että lämmitti kyllä mieltä kovasti, ja tulevaisuudessa on helppo jatkaa samalla lailla, ehdottomasti! =) Tänään tein myös yhden henkilökohtaisen kuntosaliohjauksen uusine ohjelmineen. Todella antoisa päivä oli töissä aurinkoisten ja motivoituneiden asiakkaiden parissa, näitä lisää! :)

Mutta nyt valmistelemaan viimeiset jutut huomisia tunteja (Bodypump, RVP, venyttely ja spinning) ajatellen.
Mukavaa viikonloppua kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti