"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

tiistai 24. tammikuuta 2012

Uusi viikko ja uuden auton etsimistä

Moikka!
Eilen en kerennyt koneelle, kun maanatait työpäivinäni muutenkin ovat melko ympäripyöreitä, samoin keskiviikko ja torstai.. Noh, laskeskelin tuossa taannoin, että kyllä tästä kuusta oikein kiitettävästi on palkkaakin tulossa, eli lopussa kiitos seisoo! :)
Eilinen sujui hyvin, vaikka alkoikin ikävästi.
Ennen töihin lähtöä laittelin auton käyntiin ja jätin muutamaksi minuutiksi käymään. Samaan aikaan käytin vielä koiraa pikapissillä, kun näin että yhtäkkiä meidän kauppakassi rupesi hyytymään. Noh sehän sammui. Starttasi kyllä hyvin, kun uudelleen käynnistelin, mutta ei jaksanut pysyä käynnissä. Noh epätoivoinen puhelu miehelle "minä en jaksa tätä, haluan uuden auton + julkaisukelvotonta tekstiä..." Sain auton lopulta n. 20 minuutin jälkeen yskien liikkeelle, ja lopulta se lähti kulkemaan ihan hyvin. Myöhästyin töistä n.5-10min (onneksi olen aina hyvissä ajoin lähdössä, muuten oisin myöhästyny enemmän). Olin luonnollisesti ilmoittanut asiasta ja homma oli hoidossa. Mutta näin ei tosiaan voi jatkua. Tämä oli meinaan toinen kerta laatuaan (pari viikkoa sitten jäin moottoritien varteen...).
Pikkuautomme on ollut aiemmin oikein luotettava, mutta talvikeleille sitä ei ole suunniteltu. Noh nyt on sitten pulma: toinen Audi vaiko Mersu? Olen yhtä mustaa mersua kuolannut, josko mies kerkeis sitä katselemaan. Meidän piti alunperin ostaa uusi ykkösauto ensi syksynä, mutta nyt aikaistuu suunnitelmat: ollaan autoriippuvaisia ja en voi ottaa sitä riskiä, etten pysty kunnialla hoitamaan työtäni epävarman auton takia.


Audi A6 sport on yksi vaihtoehto:











Ja sitten mies on haaveillu myös S Mersusta:
Saa nähdä mitä meille tulee. Budjetti ja tarjonta sen osittain määrää..

Tosiaan, vaikka eilinen alkoi ikävissä merkeissä, sujui loppupäivä tosi hyvin. Vedin tunteja 6h (3h ryhmäliikuntaa) ja kerkesin välissä rauhalliselle lounaalle. Sain ihanaa palautetta eilen (voi kun tekee mielen niiiiin hyväksi) ja ohjaisn myös muutaman tunnin täydelle salille. Huikeeta kun 40 naista jumppaa hymy huulilla, mutta kuitenkin tehokkaasti! :)

Tänään on lepopäivä. Paperilla on myös vapaapäivä, mutta minulla on tehtävänä kolme uutta ohjelmaa: Boxing, Spinning ja Niska- Selkä. Myös kotitöitä on luvassa. Jokatapauksessa aikaa jää ehdottomasti myös pienelle ihmeellemme ja ihanalle miehelle, kunhan töistä kotiutuu. Ihana kotipäivä kaikkine töineen tiedossa.

Huomenna ja torstaina onkin sitten luvassa megapitkät työpäivät. Niihin pitää ladata akkuja. Viime yön 10h:n unet ainakin auttavat asiaa.
Nyt täytyy lähteä, jotta pääsee viettämään prinsessan kanssa laatuaikaa.
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti