"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi liikuntaviikko

On maanantai ja vuoden ensimmäinen liikuntaviikko starttaa.
Tänään on ollut lepopäivä, kävin kyllä muutaman kuntosaliohjelman tekemässä sekä vähän pitäisi kerrata uusia ohjelmia, kuten Les Mills Bodypumppia. Lauantaina olisi vuorossa pitkästä aikaa Bodypumpin veto, viime kerrasta onkin sitten neljä kuukautta! :O
Tän viikon työt (liikunnat) menee seuraavasti:
Ke:
       Jooga 1h
       Spinbody1h
       Piloxing1h
       Core1h
       Kahvakuula 1h

To:  Korsetti 30min
       Boot Camp 1h
       Ladyt 60- 1h
      (Functional training- infon pitäminen 1h, normaalisti treenataan)
      Venyttely 45min

Pe: Spinbody 1h
      Piloxing 1h

La: Bodypump 1h
      Spinning 30min
      RVP 30min
      Hot Venyttely 30min

Su: Spinning 45min
      Kahvakuula 30min
      Jooga 1h

Ihan hyvin tulee liikuntaa tällä viikolla. :) Lisäksi koira tulee liikuttamaan jonkin verran sekä uusia ohjelmia pitää treenata. Ensi viikolla starttaa lopullisesti kevään aikataulut, joten tällä viikolla pitää ehtiä niitä myös valmistelemaan muutenkin, viimeiset suunnitelmat tehdä, ja muutamat paikat vielä tarkastaa. Puuhaa riittää siis.Onneksi on yksi vapaapäivä! :)
Mutta tällä erää ei muuta, ihanaista vuoden ekaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. moi Hanna!
    täällä ruudun toisella puolen on sun blogiasi seuraava 18-vuotias abiturientti. mulla koittaa kouluihin haku tänä keväänä ja paikat on vielä hieman mietinnän alla. mutta sun työsi liikunnan parissa vastaa aikalailla mun unelmatyötä. :) joten haluaisitko kertoa mitä kaikkea ja missä kaikkialla olet opiskellut, vaikkapa kommentissa tai ihan postauksena? olisi mahtavaa! kiitos jo etukäteen (:

    VastaaPoista
  2. Moi Anni! Työ liikunnan parissa on kyllä erittäin antoisaa ja kun pysyy ajanhermoilla ja päivittää osaamistaan säännöllisesti, niin aivan varmasti töitä löytyy. Mitä kiireisemmäksi ja vaativammaksi elämänmeno muuttuu, sitä enemmän ihmiset haluavat satsata omaan hyvinvointiinsa. Ja siihen meitä liikunta- ja hyvinvointialalla työskenteleviä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa! :)
    Kiitos postausideasta, taidanpa toteuttaa sen heti tänään! :)

    VastaaPoista