"Se, joka haluaa, keksii keinot. Se, joka ei halua, keksii selitykset."

torstai 8. maaliskuuta 2012

Jumppafiiliksiä ja kuuhulluutta

Huomenta ja hyvää naistenpäivää!
Menin illalla fyysisesti väsyneenä nukkumaan, muuuuuutta heräsin tänä aamuna pirteänä kuin peipponen jo klo 4. No lihakset on kyllä melkolailla jökkelissä edelleen, mutta ei auta. Hienosti möllöttää täysi kuu taivaalla, sekö minua sitten valvottanut? Eipä olisi ensimmäinen kerta. Itseni tuntien, en yrittänyt puolta tuntia pidempään unta enään saada, kait tää päivä jotenkin jaksetaan...Tekemättömiä työhommia oli, joten nousin niitä näpyttämään sängyssä pyörimisen sijaan.
Eilen oli hyvä päivä.
Ryhmäliikuntaa oli ohjattavana peräti 6h, joista kolme kuntojumppaa gymstickien kera.
Illalla oli vuorossa tuttu kolmen suora: spinbody, piloxing ja core.
Tunnit olivat täynnä ja mikäs sen mukavampaa. Mahtavaa, kun liikuntainto jatkuu ja jatkuu, eikä ole pelkästään tammikuun juttu!
Eilisillä tunneilla oli jotenkin hirmu hyvä fiilis, ihan huippuja asiakkaita kertakaikkiaan. Itellä oli vähän"pöljä" päivä, mutta ehkä sekin vaikutti rentoon fiilikseen. Ei liikunnan tarvi vakavaa olla, vaikka joskus oon niin läpällä sanonutkin. ;) Hyvät treenit ja hiet voi saada myös hymy huulilla, todistettu on. Minun tunneilla nauretaan usein ohjaajan kustannuksella. ;)

Joskus on niitä päiviä, kun rakastaa työtään oikein erityisen paljon ja eilen oli taas sellainen päivä. Ja tänään. Vaikka tiedänkin olevani juuri sillä alalla kuin haluan, niin näitä päiviä tarvitaan. Silloin kestää paremmin myös niitä hetkiä, kun kokee riittämättömyyttä ja epävarmuutta ja kun tuntuu, että seinät kaatuu päälle. Onneksi niitä mashalaskuja ei liikaa ole, tosin joskus täytyy epäonnistua pystyäkseen taas onnistumaan ja etenkin pystyäkseen taas nauttimaan niistä.

Muutenkin elämä on vaan aivan ihanaa. Minulla on maailman ihanin ja rakkain perhe, uskollisia ystäviä ja hyviä kavereita, ihana työ ja koti sekä uusi, toimiva auto (hehheh!!!). Voisiko ihminen muuta toivoa? No ehkä enemmän vapaa- aikaa, mutta kunhan PT- opinnot ensi kuun lopussa päättyvät, niin sitten on sitäkin enemmän tiedossa.
 Jaahas, josko sitä jatkais itsensä rakastamista ja tarjoaisi keholle aamiaista.
Nyt on niin aikainen aamu, etten pysty vielä mitään tuhtia syömään. Ajattelin tehdä seuraavanlaisen pirtelön:
  • Pakaste smoothie- hedelmiä
  • Proteiinijauhetta
  • Soijajuomaa
  • Chia- siemeniä
  • Jäitä
  • Ehkä vähän makeutusta?  
Tänään on tulossa pitkä päivä:
1h Boot Camp
30min Korsetti
1h kuntosaliryhmäohjaus
1h Niska- selkä
1h Spinning- kahvakuula
1h Functional training
45min venyttelyt

Täytyy siis ajaa kaupan kautta, jos hakisi vaikkapa energiajuomaa! :)
Ja hyvät eväät mukaan, vaikka lounaallekkin kerkeän!

Mutta ihanaa, aurinkoista torstaita ja mitä parhainta naistenpäivää kaikille naisille!     (Ja miehet: tänään siis tosiaan on naistenpäivä, vink, vink...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti